Jump to content

VW Golf IV "NEG"

mmneg

Postare recomandată

Bara spate a lui zGb este foarte frumoasa. Daca e chiar din acelsi kit cu cea fata pe care o ai tu, atunci chiar merita sa o pui.

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

83

• Bogdan_wrc

19

• rudolf.s

15

• andREI

11

superb golful..dar eu sunt carcotash din fire, si nu imi place oglinda din dreapta care ii mai mica :) eh.. e chiar superb :) ps: schimba bara daca poti ;)

Link către comentariu

eu de mult am zis ca trebuie kit-ul complet :) deci trebuie si bara spate.

Modificat de chris
Link către comentariu

maine ma duc sa vorbesc de bara :)

nu prea mai vreau faruri pe moment. poate mai incolo (si au intarziat destul)

Link către comentariu

go Neg, go Neg :) Foarte frumoasa masina ! Facuta cu mult bun gust :) Si eu votez pt schimbul cu bara spate a lui zGb . De ce nu vopsesti si manerele usilor? Numai bine & tine-o tot asa.

Link către comentariu

incerc sa vopsesc si manerele ca o fi momentul. sper sa am garaj in zilele respective ca sa nu duc masina in service

oricum va dura. nu stiu cu am norocul dar tot timpul imi intarzie piesele. sper sa vina anul asta :)

Link către comentariu

Arata foarte bine si asta dupa parerea mea, insa banuiesc ca e greu sa te abtii de la a cumpara mereu cate ceva nou pentru masina.

Link către comentariu

mai schimbam locatia pozelor, si bagam niste cumparaturi in masina

lowmk6.jpg

Modificat de mmneg
Link către comentariu

ca m-am plictisit sa astept si exista probleme cu ele. lui zgb i s-a ars un far (inelele din el) si parca si lui codatzel i s-a ars tot pe partea dreapta. si sa iau, sa se arda, sa astept alte 6 luni sa vina altele pe garantie, parca nu imi vine

eu le vroiam pentru xenon dar asa daca vreau sa pun xenon pot sa iau niste fk-uri fara angel eyes Pe crom (mult mai ieftine si cele fara angel eyes sunt cele mai bune calitativ de la fk)

oricum nu am renuntat complet la idea cu farurile, poate se concretizeaza mai incolo

:blink: voinea

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

nu cred ca are idee :D.

cand te duci sa iti vopsesti manerele? le scoti singur sau te duci cu masina la service si le scot baietii?

Link către comentariu

e SUPER, frate! felicitari :huh:

miai dat inspiratie pt golful meu

Link către comentariu

mai zic? nu mai are rost! superba..intoarce capete si in BV. opresc soferi cu alte maisni si fac poze!

tocmai a facut un calcul sumar sambata seara Mr. mmneg si au iesit peste 5000 E bagati in masina... :) merita every cent!

Link către comentariu

azi, intorcandu-ma de la brasov, am facut freza unui caine mort. a aparut de sub un focus care rula in fata mea si dat fiind traficul de pe DN1 chiar nu am avut ca face ca sa il evit. din fericire bara fata nu a patit nimic dar din pacate prelungirea spate l-a luat in plin si a cedat unde a mai fost reparata. am scapat destul de ieftin dar ma oftic foarte tare.

Link către comentariu

super misto masina, arata ca un tank,marfa kitul si pragurile !!

daca ai nevoie de manualul de golf 4 cu service pana la ultimul amanunt pt orice sa imi zici :salut:

Link către comentariu

super masina...am vazut-o in Buc.....te-am vazut si in BV....dar stationai si am trecut pe langa masina ta...in viteza...nu am mai admirat-o ...felicitari oricum...p[oate ne vdm pe la mare...:salut:>....la mte.....

Link către comentariu

frumoasa foc masinutza... superba kiar... incredibil d frumoasa pt 1 masina mik in 4usi... 19" :Driver: SUPERBE... io am tot artec, da 17 :blink: sasa abia ma descurc prin orash... am indoit 1 acu 3 sapt :P bafta multa...

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

@lorenzo aici isi prezinta mmneg masina, daca vrei sa o prezinti si tu pe-a ta, fa un topic separat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!