Jump to content

VW Golf IV "NEG"

mmneg

Postare recomandată

neg si eu te-am votat :blink:

Deja se vede ca esti castigatorul.

Modificat de godoroja
Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

83

• Bogdan_wrc

19

• rudolf.s

15

• andREI

11

Frumoasa masina. Si mie imi place rosie :salut: Cu bun gust, fara chestii nelalocul lor. Ma duc s-o votez :salut:

Link către comentariu

Foarte tare frate masina asta.Ai votul meu fara ezitare. Bandourile le-ai vopsit sau asa erau? Si daca da, a tinut vopseaua? Multa bafta in continuare si vezi sa-i faci ceva si la motor daca renteaza!

Link către comentariu

Super tare! Imi place mult de tot nuanta de rosu aleasa de tine. Se vede ca ai un lac de vopsea foarte bun... Sunt curios, cat ai investit in ea ca sa arata asa? Oricum, merita fiecare banutz :)

Link către comentariu

GaLaNtE: bandourile au fost vopsite ulterior. tin bine. s-a ciupit vopseaua pe alocuri dar au tinut foarte bine pana acum. la motor nu umblu.

Minu: nuanta de rosu nu e aleasa de mine. asa a venit masina. :D ca a mai fost vopsita pe ici pe colo este alta problema :D despre bani, nu mai tin socoteala dar nu i-am dat pe toti din prima. am luat totul incet. cred ca undeva in jur de 3000

Link către comentariu

da..f.f.f.f. frumoasa..ce pot sa mai zic. ai impresionat intreaga audienta :offtopic: :D

sa o stap sanatos! :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pe timpul noptii stai sa o pazesti sa nu cada frunze?

Cu ce ai lustruit-o, polishat-o?

Evident nici la livrare nu arata asa bine masina ;) ;)

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

ati facut poze la mine la servici si nu mi-ati dat si mie un bip :) ...la casa aia mare din spatele pozelor. foarte reusite masinile, pozele vorbesc de la sine. felicitari.

Link către comentariu

ma bate totusi gandul sa iau bara spate ca a lui zgb (sora cele de pe fata) pareri pro si contra?

Link către comentariu

andREI a vrut sa zica chip za mani rolin... :)

deci eu zic ca merita schimbul. mergi pe look complet ca bara fata. :D

my 2 cents... :)

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!