Jump to content

VW Golf IV "NEG"

mmneg

Postare recomandată

Bravo mestere, itzi doresc cat mai putine gropi :Driver: .

Arata f bine, poate o vad si eu live ca sunt prin Buc zilele astea.

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

83

• Bogdan_wrc

19

• rudolf.s

15

• andREI

11

O puteai vedea la intalnirea saptamanala din seara asta, la sala Polivalenta. In realitate arata si mai bine decat in poze.

Link către comentariu

Eleronul de unde l-ai luat si la ce pret?

PS: Eu am incercat cu ceva ani in urma sa montez/adaptez unul pe un polo, dar "baietii cu modificatu'" din oras mi-au facut o treaba de m-am ales cu paguba dupa isprava.

Link către comentariu

chris, poti sa imi dai un semn ca sa ne intalnim

TDiFan: am luat eleronul de la un coleg de pe forum deci pretul nu este relevant, este original de la rieger

voinea: abia astept bro' :hainoroc:

Link către comentariu
  • Administrator
voinea: abia astept bro' :hainoroc:

deja am trimis mailuri in RO si in DE pentru oferte de pret. Sa vedem ce iese :blink:

Link către comentariu

masina care m-a facut sa apreciez potentialul unui golf 4 ... superb este un cuvant prea mic pt a descrie ce ai facut tu. Sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

Arata foarte bine. Imi permit totusi sa fiu putin carcotas...

EU, as face stalpii negrii (folie neagra mata) si as vopsi menarele. In rest daca asa avea GOLF IV ar arata la fel. :D

Suntem pe aceeasi felie! :D

Link către comentariu

cu montantul negru este prea incarcata, daca arata bine, designerii de la vw il faceau negru de la inceput cum este la leon 1 care are montantul negru din fabrica

tine strict de gustul fiecaruia.

Link către comentariu

cateva concluzii dupa testele din noaptea trecuta:

-atinge (nu intotdeauna, probabil cand se comprima suspensia) de aripa metalica numai pe viraj stanga (roata din dreapta) sau la denivelari pronuntate, ceea ce inseamna ca trebuie sa fac geometria si ca masina este prea lasata pe fata si/sau suspensia este prea moale

-bucsele taiate in prima zi de suspensie revin la locul lor

inca ceva: dupa o tura mai lunga prin oras, la oprire, masina este ceva mai lasata decat in momentul in care am plecat. probabil suspensia ramane comprimata putin cand ajunge in sarcina iar cand este in moment de repaos se ridica la punctul de plecare

Modificat de mmneg
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

deci

nu am cuvinte decat Waw ce marfa luceste ;))

apoi cat de frumos poate sa arate totul la locul lui si cu mult bun gust

felicitari arata super !

manerele eu unu le-as scoate sau macar le-as vopsti in culoare masini :P)

dar la cum sunt jantele eu zic ca merge si asa :P dat fiind vrb de o gaura mare in buget ne vom obijnui cu ea si asa :P

oricum foarte grava !!!!!!

am o intrebare : o mai poti lasa ? mai ai de unde ? sau deja atinge prea mult ? .... daca atinge doar in lateral poti sa iti roluiesti aripa stiu eu unde :P

Modificat de nadir
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mersi.

saptamana asta cred ca se concretizeaza si ultima modificare programata.

va rog sa veniti cu propuneri pentru viitor excluzand folia.

nadir, din pacate nu prea se mai poate lasa cu suspensia actuala. avand in vedere ca este destul de moale la denivelari neprevazute atinge. sunt in dilema, ori sa pun alte arcuri, ori sa pun niste bucse la loc. iar de atins atinge foarte putin pe aripa metalica si mai mult pe contraaripa de plastic

incep sa ma interesez de vopsit manere dar o sa mai dureze putin. se va intampla probabil atunci cand imi antifonez si usile fata

Link către comentariu

Te-am votat la concursul "Concurs vwforum.ro - editia 2006". :) iti tin pumnii!

P.S.: Te-ai gandit la niste manere de Audi? :P ...si hayon curat... (stii tu)

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!