Jump to content

VW Golf IV "NEG"

mmneg

Postare recomandată

Oooh yesss! sweet, dau foarte bine jantele, ma bucur ca revin pe forum dupa cateva luni de absenta ca sa te felicit. Arata extraordinar masina ... aveam indoieli la alegerea jantelor dar acum imi dau seama ca au fost cea mai buna alegere de departe. Cum se simt pe strada? Gumele nu ating contraripa la viraje mai stranse? Felicitari din nou,, din partea mea primesti Best Golf of the Year Award !

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

83

• Bogdan_wrc

19

• rudolf.s

15

• andREI

11

Felicitari, masina este foarte frumoasa, mai ales ca ai si vopsit-o. Jantele arata extraordinar pe masina, sincer chiar eram curios cum o sa arate jante de 19 pe un golf IV, si rezultatul m-a uimit.

totusi mi se pare ca partea din spate este cam joasa ( in comparatie cu fata), sau transportai ceva greu de tot in masina cand ai facut pozele??

Felicitar si mare mare MARE GRIJA cu ele.

Link către comentariu

:eek: Sa ai grija la gropi si alte obstacole. Mie imi e greu la 18, ce sa mai spun de tine... Jantele sunt dragute, dar nu prea iese in evidenta marimea lor. Poate daca erau niste O.Z. Michelangelo 10 :wub: (desi se fac doar pana la 18) aratau mai bine. Oricum, ai o masina reusita, si iti urez sa o stapanesti sanatos.

PS: 225/35/R19 ?

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ta mmneg... facuta cu foarte mult bun gust... sper ca si eu sa pot candva sa-mi permit sa investesc in masina... sa ai bafta de ea.

Link către comentariu

raspund in ordine:

TOXIC: nu am vopsit masina, se pare ca telefonul meu face ca masina sa para curata si lucioasa. in pozele respective este chiar jegoasa si prafuita

codatel: si eu sunt la fel

Ice_2k: si mie imi plac muuult mai mult

RedLiner: bine ai revenit. eu nu am avut dubii cu alegerea jantelor :hainoroc: pun impresii la sfarsit

andy84: nu am vopsit-o :) portbagajul era plin cu rotile vechi si de aceea arata ciudat

unknown_web: 235/35/19 pentru maxim de confort :)

all: mersi de aprecieri

primele impresii:

-masina e putin mai sus datorita faptului ca am ales talonul maxim posibil pentru dimensiunea asta

-confortul nu a avut de suferit!!! chiar mi se pare ca este ceva mai bine decat cu oz-urile. mare diferenta intre 17 si 19 nu este la prima vedere se prea poate ca sa fi fost complet euforic si nimic sa nu mai conteze

-demarajul este evident ca a avut de suferit si se simte

-franarea pare si ea ca a avut putin de suferit

-contraaripile sunt roase de multa vreme. pe moment nu ating dar nu mai sunt complete de multa vreme.

Link către comentariu

MAGNIFIC...felicitari pt masinuta... :) la cum arata cred ca as sigila-o, as tine-o in garaj si ar fi exclusiv pt plimbari de w/e :P

Link către comentariu

heheh..vad aproape in fiecare dimineatza masina...stiu strada unde sta. Prietena mea lucreaza pe acolo si am placerea sa o observ zilnic. Felicitari.Arata super

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!