Jump to content

VW Golf IV "NEG"

mmneg

Postare recomandată

F frumos, bravo. :blink:

Daca ai planuri pe viitor, nu ca as vrea sa dau sfaturi, dar eu m-as lega de:

clante - vopsit / acoperit pe spate

hayon - eliminat/acoperit stema + clanta

Modificat de Akebono
Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

83

• Bogdan_wrc

19

• rudolf.s

15

• andREI

11

Nu stiu daca mi se pare sau chiar e asa: In pozele de sus ai demontat toate spoilerele pt R.A.R.? Cum sunt prinse? Mai ales pragurile? Bara spate e originala si ii pui doar fusta?

Am vazut ca ti-ai facut prelungire de capota. Cum deschizi capota? Cum tragi de siguranta? Ai modificat-o?

Link către comentariu

Super masina :D (doar tetiera de la sofer e cam sus in poze :o , sau esti asa inalt?) :P

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

@Akebono: clantele le voi vopsi. nu pot sa renunt la ele deoarece imi sunt foarte utile zilnic. voi scoate emblema dar de maner am nevoie din pacate :D

@rudolf.s: am dat jos totul pentru ITP. cand eram pe role am masurat la praguri si depasisem cu minim 5 cm nivelul pragului. daca nu le-as fi dat jos acum erau sparte. de bara fata nici nu mai zic. pragurile sunt lipite cu un mastic foarte rezistent si asigurate. in spate este doar fusta, aplicata pe bara originala. capota se trage normal. nu sunt probleme la acest capitol.

@Bebeee: cand mai fac poze o sa las tetiera jos :D (am cam 1.85)

multumesc pentru aprecieri

incet-incet voi mai lucra la ea.

Link către comentariu

nu

si sa ma apuc sa ii pun yala electromagnetica parca nu imi vine, mai ales ca folosesc mult masina zilnic

Link către comentariu

Ok, in cazul acesta nu se justifica. Fabia are deshidere de haion din interior, probabil pentru ca nu functioneaza mereu cel din haion :D.

Modificat de Akebono
Link către comentariu

Cu cati cm e mai jos masina cu barile si pragurile astea? Ceva probleme cu bordurile? Poti sa le pui pe CASCO?

Scuze de asa multe intrebari dar ma tenteaza si pe mine setul de la Rieger.

Aaa da: Cat te-au costat?

:angry:

Link către comentariu

Foarte misto masina...pacat ca nu este si un motor mai "potent" in blana aia de lup :(

Link către comentariu

img616115wh.jpg

@rudolf.s: mai am o palma pana la pamant. chiar o sa masor exact.

probleme cu bordurile? mai bine spui probleme cu gurile de canal.

le poti pune pe casco fara nici o problema.

kitul complet este in jur de 1000 de euro

eu merg foarte calm si stiu bine strazile. in nici un caz nu recomand asa ceva daca nu esti dispus sa casti ochii in 14 si nu ai maaare rabdare. in caz contrar nu rezista intregi 2 saptamani

Link către comentariu

Foarte tare facuta masina...cu gust....si jantele...ce sa mai zic...f tare sa o stapanesti sanatos..

Link către comentariu
barabas leiba

Este de departe cel mai frumos Golf 4 pe care il cunosc. Arata extrem de bine, culoarea imi place la nebunie (cred ca e tot FLASH ROT cum am si eu) si se vede ca s-a lucrat la ea.

Inca o data, arata extrem de bine, as putea spune ca arata chiar rusinos de bine! :D

Link către comentariu

De ce ma ispitesti???????????? :) SUPERLEGGERA arata al naibii de bine pe ea. Imi plac si barile de la RIEGER.

Intrebare: cum ti se vede rosul asta noaptea la neoane de benzinarie sau la lumina de pe strada? si alta intrebare: este ca te de oftica rosul asta cand are praf pe el si se schimba culoarea, gen maro-portocaliu?

Modificat de barabas leiba
Link către comentariu

Tot eu cu intrebarile mele: :)

Unde ti-ai facut prelungirea de capota. cat te-a costat si cat a durat modificarea?

Link către comentariu

barabas leiba: noaptea are o tenta pertocalie, dar e in functie de intensitatea luminii de pe strada. perfect curata ramane maxim 1-1/2 zile (in functie de locul unde este parcata). macar am posibilitatea sa o spal destul de des. :)

rudolf.s: vrei si tu? :(

Modificat de mmneg
Link către comentariu

La 3cmc (dar NU ii recomand, nu a iesit chiar cum vroiam).

Pretul a fost in jur de 1-1.5mil (partea de confectionat si sudat)

Durata 1-2 ore

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Publicat (modificat)

Revin cu noutati:

235/35/19

anv06jn.jpg

anv005qo.jpg

Modificat de mmneg
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!