Jump to content

VW Golf IV "NEG"

mmneg

Postare recomandată

au facut niste poze de toata kkua comparativ cu astea de aici. :rolleyes:

stiu ca pozele nu se fac in lumina directa a soarelui. ei nu prea stiu asta

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

83

• Bogdan_wrc

19

• rudolf.s

15

• andREI

11

• 2 weeks later...

foarte tare a iesit masina!Felicitari !Eu daca aveam masina asta la cat de joasa este cred ca era "muci" la ce borduri mai luam cu ea :D !aaaaaa....si uite asa visez eu ca intr-o zi masina mea va arata la fel ca a ta :blink:

Link către comentariu
  • 1 month later...

"curand-ul" a fost un pic mai lung, dar am terminat tot exteriorul. azi sau maine pun poze.

singurul lucru pe care mai trebuie sa il fac este sa pun la loc arcurile weitec pentru ca in momentul de fara arata a tractor.

Link către comentariu

tractor??? :) nu prea are cum asa super masinuta sa arate a tractor! poate a "monster track"!

P.S: ca de fiecare data cand iti vad masinuta: "SUPERBAAAAA!!" sa te bucuri de tractoras! si asteptam pozele: din nou! :)

Link către comentariu

Hahaha. Big deal. Spoiler spate nou si oglinda dreapta fata de dimensiuni normale. Nice.

Link către comentariu

Gata, stiu. Noutatea cea mai importanta este...ca...ti-a luat talonul pentru jante. :))

Link către comentariu

Si ca ai vopsit partea dreapta...Ce tot ne tii atat in suspans? Daca nu schimbi motorul ala obosit si subnutrit, tot nu ne impresionezi.

Link către comentariu
Si ca ai vopsit partea dreapta...Ce tot ne tii atat in suspans? Daca nu schimbi motorul ala obosit si subnutrit, tot nu ne impresionezi.

omu' vrea...ai rabdare.... :D va veni sunt sigur si asta... :)

deci recapitulam:

bara spate, oglinda normala dreapta, vopsit, evacuare volan in 3 spite.... manere usi. altceva?

Link către comentariu

+ dovada de talon :)

felicitari man, arata foarte frumos :D sa ai grija de ea

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte frumos sa o stapanesti sanatos!

chiar arata de invidiat!

acum tot ce urmeaza este un motor pe masura!

Link către comentariu

Foarte tare masinutza. 2 sugestii: geamuri fumurii si stergator pe spate cu masca(in cazul in care nu ai, k nu se vede prea bine; cred ca au A3-urile)

Link către comentariu

mai misto de GV, de fabia e prea patratos si in plus, cel de GV permite stergator aero. 45 euro bratul si 5 euro stergatorul aero.

Link către comentariu

Super masina, sa o stapanesti sanatos....si '''la mai multe''!

Link către comentariu

mersi

nu prea imi plac stergatoarele aero, o sa probez candva unul de fabia.

folia nu imi place asa mult incat sa pun pe masina mea. la altii merge si nu ma deranjeaza.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!