Jump to content

VW Golf IV "NEG"

mmneg

Postare recomandată

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

83

• Bogdan_wrc

19

• rudolf.s

15

• andREI

11

uitasem una:

seamana a cadillac? :rolleyes:

102mr.jpg

Modificat de mmneg
Link către comentariu
  • Administrator

Superb ! Cu asemenea poze trebuie facuta prezentarea unei asemenea masini ! Chris are dreptate : dupa atatea poze facute de amatori ( sa nu mai vorbim de cele facute cu telefonul ) era nevoie si de asa ceva . Felicitari mmneg !

Link către comentariu

foarte frumos ! Canon rulz si omul cu pozele stie carte .... Mneg - mai are rost sa zic ceva ?! Totodata KSS e frumos de rupe, parca ar fi A3 :P .. ce sa mai, revista frate !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

deci... :D :D :P SUPER TARE... ce poze man... inca o data... ce masinutza... NOTA 10...

Link către comentariu

neg...zici c-ai prins 250 in poza aia :P ... face poze tari iulian am si eu si cred ca nu le-am pus la mine pe topic sa verific acu :P

Link către comentariu

viteza era ~50 la ora. in pozele cele mai apropiate eram la 30-50 de cm de masina din fata in care era iulian.

zGb, ssst e secret ca prind atat. :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

primul set a fost allesio rally pe 15" cu 195/60/15

Modificat de mmneg
Link către comentariu

asta e urmatorul set pe care l-am avut, OZ superleggerra 8x17" cu 225/45 dar nu se mai fabrica. a fost inlocuit cu ultraleggerra.

niste jante excelente si foarte usoare

Link către comentariu

Ti-ai "cumparat OZN" ? Sau din golf 4 a devenit OZN? :D

Felicitari pentru masina si bafta la urmatoarele modificari, sigur mai gasesti tu cate ceva. :P

Modificat de oozz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!