Jump to content

Black Golf VI HL 1.4 TSI 122 DSG7

tdr.radu

Postare recomandată

Va salut, citesc de ceva vreme forumul si am decis sa imi prezint si eu masina. De la inceputul lunii august sunt posesorul unui VW Golf 6 Highline, an de fabricatie 2010, masina a fost adusa din Olanda de o cunostinta avand la bord aproximativ 145k km. Ca optionale nu prea stiu ce sa enumar pentru ca nu stiu ce vine standard pentru Highline(in afara de senzori lumina/ploaie+footwell lights e destul de cheala, nu are nici macar geamuri electrice pe spate). Dupa toata alergatura cu inmatricularea, in prima zi dupa ce am luat numerele de inmatriculare un dobitoc si-a adus contributia la designul masinii cu o zgarietura cu cheia pe ambele portiere de pe partea dreapta, mai nasol a fost ca inca nu apucasem sa fac casco :banghead: . Masina nu a suferit nici o modificare inca, dar am in plan sa :

-trec la RCD 510 (masina a venit cu RCD 310)

-pun stopuri cu LED (am gasit unele plug&play cu design OEM)

-o cobor putin cu arcuri Eibach Pro Kit 

-sa schimb difuzorul de la bara spate 

-ii pun tipsuri cromate

-o incalt cu niste jante de 17 sau 18 pentru vara urmand ca cele Cleveland pe 16 cu care a venit masina sa ramana pentru iarna

-as mai vrea sa ii iau si niste faruri OEM-ish ca aspect cu led pentru ca vreau si DRL.(mi se pare prea mare bataia de cap pentru retrofitul cu faruri OEM).

Masina a mai facut cam 5k km de cand am luat-o, sunt foarte incantat de ea, m-am invatat destul de repede cu DSG-ul.

Si acum...pozee :icon_cheesygrin:

post-141161-0-57413100-1416400620_thumb.

post-141161-0-24397800-1416400624_thumb.

post-141161-0-67806600-1416400627_thumb.

post-141161-0-86800000-1416400629_thumb.

post-141161-0-50135200-1416400631_thumb.

post-141161-0-02858200-1416400634_thumb.

post-141161-0-21182800-1416400689_thumb.

Link către comentariu

La cat mai multi km fara probleme!

Foarte bune planuri. Ca ornamente cromate cele de Yeti se potrivesc f bine si sunt cele mai ieftine.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si km fara probleme! Parcarea din primele poze seamana cu cea de la caminul west gate, stai cumva aici?

Link către comentariu

Faina masina.

Si eu tanjesc acum dupa un DSG.

Ai vazut undeva difuzor pentru golf 6 normal la un pret decent ?

Link către comentariu

Sa va stapaniti sanatosi si multi km fara bube !!!!

PS: Poate ne-o arati si noua la intalnirile (cam saracute la nr. de participanti dar astia care suntem, suntem !!!) de duminica ora 14:00 OMV (langa dedeman).

Link către comentariu

Ai putea sa ne spui dacă a avut intervenții în service în afara de revizii?

Link către comentariu

@STC o sa incerc sa vin cand mai ajung pe acasa :D

@fixpixu da am dus-o eu pentru o diagnoza acum vreo 3 saptamani pentru ca mi se aprindea check engine aiurea(nu avea nici o simptoma ca nu ar functiona normal si se stingea dupa o ora) mi-au facut update la softul de la motor si mi-au schimbat uleiul de la cutie(fusese o rechemare prin aprilie), in rest nu a mai avut interventii din cate stiu eu

Link către comentariu

Le.am vazut si eu pe cele de la kit tuning exclusiv. Nu stiu ce sa zic... nu stiu cat de calitative sunt fata de cele dectane + ca in 7 zile au black friday :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma scuzati ca scriu ceva ce nu are legatura cu acesta postare dar sunt nou pe forumm ,si aș vrea sa.mi spuneti si mie cum pot sa postez ceva?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!