Jump to content

Jetta 2007 TDI

Georgik

Postare recomandată

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Georgik

46

• b-75-dru

18

• cristi511

14

• sebip

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut ,ai reusit sa le montezi intr-un final ? Ma gandeam si eu la grilele de R de ceva timp si eram in dubii ,cum a decurs instalarea ? Si te rog ,daca se poate un pret si un link pe privat :D multam ,spor la treaba !

Link către comentariu

Salutare . Inca nu am montat grilele , am incercat sa le dau jos pe cele vechi dar din pacate nu am putut . Cand o sa dau bara jos pentru a schimba si farurile si  spoilerul  atunci va fi mult mai usor , intre timp azi au sosit arcurile coborate cu 15 mm pe OEM sper ca saptamana viiroare sa le montez . Amortizoarele spate care credeam ca trebui schimbate vor ramane aceleasi nu cred ca vor fi afectate ca vor lucra cu 15 mm mai jos diferenta este prea mica . 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa ai grija cu grilele de R-line, odata intrate in locasele din bara ies foarte greu si ai sanse sa rupi cleme.

Imi place ce se intampla la voi acolo, mi-ar fi placut sa particip si eu :D

Link către comentariu

Salutare . Inca nu le-am montat din lipsa unui spatiu incalzit gen garaj auto , e prea frig afara si din teama de a nu rupe ceva o las pe mai in colo . Oricum pentru montarea grilelor dau bara jos ca sa-mi fe mai usor deoarece ieri am comandat si buza de GTI avand spoilerul luat . Mai am de comndat faruri tenta gri si grila centrala de GT si gata :)) seamana ca al lui REX . Dupa care mai achizitionam un set de jante pe 17 cu et 41-47 le vand pe ale mele CLASICS et 54 si cam gata deocamdata :))

Modificat de b-75-dru
Link către comentariu

Salut,

Acum vreo 3 saptamani vorbisem cu un coleg ca sa ii vand masina si eu sa caut o benzinara..( in Franta vor sa zboare dieselul..).

Din pacate cu toate ca tipul mi-a dat avans si totul era planificat, a lasat-o moarta. Dupa care vestea venirii unui bebe ma pus pe ganduri si iti schimba total punctele de vedere.

Dar cu toate astea am reusit sa cumpar o benzinara.. Am oscilat intre Golf GTI/Scirocco/TT/RCZ.

Este un motor de 1.6THP si destul de multi de cai.

post-9782-0-52776700-1423647102_thumb.jp

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Acum sa revenim on:

Cristi, cand ai montat pragurile de gli ai dat gauri in prag?Eu nu prea as vrea sa le gauresc,  ci doar sa le prin in capete , si cele 2 prinderi normale ,dupa care sa lipesc totul cu silicon de geamuri.

post-9782-0-33941400-1423648352_thumb.jp

Link către comentariu

Eram sigur ca rcz e. Sa l stapanesti sanatos.

Nu, am prins in capete si in cate 3 prinderi de sub caroserie. Ai undeva in spate la mine pe topic codul pieselor. Pragurile vin cu o banda autoadeziva pe partea de sus care e suficienta, cu conditia ca pragurile sa fie drepte, degresate corespunzator si asezate bine.

Link către comentariu

Se clipseasa frumos pe interiorul pragului si se imping niste urechiuse in prag. Odata puse, ies doar cu flexu:))

Link către comentariu

Stiu :) Am ales varianta buzei de Gti din motivul ca pragurile si fusta spate GLI sunt negre si nu am dorit sa le vopsesc . Prelungirea fata al lui rex vine pe original nevopsita din cate stiu are terminatia codului OEM GRU . Pe mina ma costat prelungirea fata bara GTI 230 si buza 250 nu mai era mult pana la 1200 ca sa-mi achizitionez o buza editie 30   :)) Am preferat sa merg pe varianta asta , sper sa iasa bine stiu ca  este o struto camila dar sa vedem....ce iese 

Modificat de b-75-dru
Link către comentariu

Stiu dar trebuia gaurita prelungirea cea de pe jetta . Cand am comandat prelungirea de bara GTI si am vazuto nu intelegeam de ce lipseste partea cea mai importanta adica acea buza si de ce sunt gaurile respective . Dupa ce am citit  acel topic mi-am dat seama ca , cumparasem ce trebui dar mai lipsea ceva si acel ceva trebui sa vina azi .

Link către comentariu

Colegu nu iti faci si tu topic cu masina?vad ca esti pus bine pe treaba si postezi mai mult decat initiatorul topicului :))

Link către comentariu

Doru, hai cu topicul ca ai ce prezenta acolo si asa nu ii mai poluam topicul lui george :icon_thumleft: .

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!