Jump to content

Jetta 2007 TDI

Georgik

Postare recomandată

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Georgik

46

• b-75-dru

18

• cristi511

14

• sebip

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am primit si pedalele. Schimba total interiorul.

Caut sa cumpar un volan imbracat in piele eventual cu un badge metalic

post-9782-14221109939224_thumb.jpg

Link către comentariu

Adevarat, schimba foarte mult interiorul. Eu personal nu stiu de ce am asteptat atat pana cand sa le montez.

Link către comentariu

Am eu volan nou nout nemontat,  in piele cu badger metalic.Daca esti interesat imi dai un mesaj.

Link către comentariu

Azi am comandat arcurile OEM sport de pe seria lui Cristi si grilele de R32 , caut faruri cu tenta neagra de ceva timp si nu gasesc 

Modificat de b-75-dru
Link către comentariu

Da, arcurile 15mm si grilele sunt de R  le-am gasit pana la urma cu 250 ron bucata . Urmeaza grila centrala de GT Sport si ma cam opresc :))

Link către comentariu

Platesti direct cu cardul.. poate sa dureze 2 saptamani sau 6 saptamani. Depinde de transport.

Nu mai platesti nimic in afara de ce e scris acolo.

Link către comentariu

merg, doar ca pierzi partea cromata.

am vazut niste diy-uri unde  unii decupau partea cromata si o lipeau in partea cealalta..nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic

post-9782-0-98661300-1422219465_thumb.jp

Link către comentariu

Nu ii doar partea cromata...iti va ramane un gol in bara. Bandoul de Jetta are alta forma

Modificat de sebip
Link către comentariu

Va rog nu ma speriati :(( eu sper sa vina in aceasta forma si sa se potriveasca perfect . Daca nu, le gasiti pe olx :)) nu accept modificari pe masina mea :)

post-44292-0-46075500-1422300363_thumb.j

Modificat de b-75-dru
Link către comentariu

Maine ma duc sa le ridic , de montat nu stiu ca am incercat sa scot una si parca se rupe :)) . Poate imi dai un link cu un tutorial cum sa le desfac :)) Nu vreau sa rup ceva si sa nu dorm noaptea 

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!