Jump to content

Golf 3 1.8

Petre Sepeteanu

Postare recomandată

Petre Sepeteanu

Salut,

Imi prezint si eu golfuletul meu din 1992 , are un motor de 1.8 Cod AAM de 75 Cp , 158K Kilometri  . 

Si un pic din istoria ei e cam asa , o am de 3 luni pe atunci cautam o masina de buget ( sub 1000 Euro ) si cum cautam am dat peste aceasta masina (o vindea cu 750 E)  , in poze arata dementiala ma atras foarte tare culoarea si jantele pe 17" , asa ca lam sunat pe propietar si ne-am inceles sa ne intalnim sa o vad cand am ajuns la fata locului eram un pic dezamagit  masina statuse de mai bine de 6 luni , dar am zis ca ar face un bun proiect .

Am inceput sa lucrez la ea o parte din mecanica am rezolvato i-am schimbat distributia, uleiu,l filtre, bujii si mai am niste mici imbunatatiri dar mai poate astepta  acum ma concentrez pe aspect 

post-144289-0-01451000-1416163086_thumb.

post-144289-0-90888000-1416163106_thumb.

post-144289-0-49850300-1416163118_thumb.

Modificat de Petre Sepeteanu
Link către comentariu

e data pe gpl?

la banii aia ar fi o afacere ok desi luai g3 ,e2,adus din Germania in stare super si o inscriai cu 300 de euro in Ro , cu rotile alea vei avea saltat talonul si amenzi, in rest bafta cu ea si sper sa te duca ceva kilometri.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!