Jump to content

spuma vas expansiune

2ran
 Share

Postare recomandată

salut.de curand am cumparat o masina ,si nu am observat ca avea spuma in vasul de expansiune,iar dupa cateva zilke a inceput sa scada si lichidul de racire.am verificat uleiul e curat,nu creste nivelul.am citit posturile de pe forum dar nu snut lamurit ce poate fi.apa nu creste in vas,nu bolboroseste,sa fie sau nu garnitura de chiulasa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai intai ce motorizare ai? poate sa fie si termoflot

Link către comentariu

1.4 benzina.asa cred si eu ca nu am termoflot,ce am inteles ca doar dieselurile au.

Link către comentariu

sau antigelul amestecat cu altul necompatibil.

Link către comentariu

Chiar daca e amestecat cu unul necompatibil nu trebuia sa scada.Verifica eventuale pierderi.Daca nu sunt atunci garnitura de chiulasa.

Link către comentariu

Poate fostul proprietar a vrut sa puna apa si sapun lichid in vasul de spalat parbrizul si a pus in vasul de expansiune si de aceea face spume. Facand spume, a dat si pe dinafara. Este cald afara, poti pune apa cateva zile si vezi cum se comporta. Daca totul este bine, pui amestecul corect de antigel, daca nu, desfaci motorul.

Link către comentariu

daca ar fi asa ar fi bine.dar pierde lichid.am vazut ca pe espament da picaturi de apa.si nu e din cauza frigului ca face condens.

Link către comentariu

daca ar fi asa ar fi bine.dar pierde lichid.am vazut ca pe espament da picaturi de apa.si nu e din cauza frigului ca face condens.

Fara sa fiu ironic, cum ti-ai dat seama ca nu este din cauza condensului?

Link către comentariu

Incearca sa schimbi antigelu si sa cureti instalatia, apoi vezi daca mai apare..eu am patit-o recent la un matiz..se murdarea intr-una vasul de expansiune si nu intelegeam de ce..pierdea si putin cate putin antigel pe la caloriferul de caldura..si fostul proprietar a bagat a prost multa substanta daia care astupa radiatorul...in speranta ca il repara asa ; verifica sa nu aiba pierderi pe la vreun cot, imbinare, pompa de apa, etc..daca il arunca pe evacuare e greu de depistat..cred ca ar trebui sa scoata si fum alb cel putin dimineata la prima cheie daca papa antigel..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!