Jump to content

Passat b6 2007 2.0 TDI

Veja89

Postare recomandată

Trebuia sa le faci o poza ca sa ne dam si noi cu părerea ca tot omu', dar daca nu iti place, e jucăria ta ! [emoji1]

Asteptam poze din aer liber cu jantele puse, atunci o sa fie beton !

Link către comentariu

Trebuia sa le faci o poza ca sa ne dam si noi cu părerea ca tot omu', dar daca nu iti place, e jucăria ta ! [emoji1]

Sti care e problema la praguri... Sunt din fibra si nu se potrivesc exact exact si parca vreaca ornamentul de la usa in el! Nu arata deloc bine... Am preverat sa nu le pun!

In realitate nu arata deloc rau...daca vrei pragurile le donez:p

Sti care e problema la praguri... Sunt din fibra si nu se potrivesc exact exact si parca vreaca ornamentul de la usa in el! Nu arata deloc bine... Am preverat sa nu le pun!

In realitate nu arata deloc rau...daca vrei pragurile le donez:p

Link către comentariu

la ce sa ajute csenon pe proiectoare? care e scopul proiectorului?

lasa-te de sfaturi ilegale!

nu-ti doresc sa intalnesti in trafic csenon pus aiurea!

Link către comentariu

cand o sa vina si pragurile.... o sa fie altceva.

jantele - da.... la primavara, ca sa nu ai suprize in timpul iernii.

Link către comentariu

M-am referit ca ar merge xenon in proiectoare doar pentru aspect, nu pentru altceva, sau măcar un bec cu lumina mai rece. Fac 2 drumuri pe saptamana Targoviste-Pitesti si stiu ce inseamna xenon pus aiurea. Fenomenul este din ce in ce mai des întâlnit. Nu am fost insa orbit niciodata de proiectoarelor cu xenon, ci de faza scurta. Daca e ilegal, atunci scuzele mele ! [emoji4]

Modificat de 21Luk
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!