Jump to content

Noul meu Golfulet 7 1.2 TSI 105 CP

Merlinboy

Postare recomandată

:) mersi de info si scuze de off topic, am mai invatat ceva.  Eu am cod motor CBZA, asta nou ce cod are?

Modificat de Mumus.
Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Merlinboy

18

• Master_Blaster

6

• luciteck

6

• bgd_b92

6

Asa sa va auda cine trebuie si sa nu am probleme cu ea, caci mie personal mi s-a parut incredibil de ce am putut citi, incredibil pentru vremurile noastre, chiar ma puneam in locul respectivilor si nu stiu cum as fi putut reactiona!!!

Mai ales ca eu am avut numai masini SH care de bine de rau au mers - Ford Focus 1.8 TDCI (versiunea veche din 2004 fara probleme cea mai fiabila ever si consum de LUPO :D ), Opel Vectra C 1.9 120 CP (destul de slaba masina am mai avut ceva probleme) si ultima de la inceputul lui 2011 un A4 B7 2.0 TDI 140 CP (2005) iarasi foarte fiabila, desi citeam pe clubaudi numai de probleme si la asta, eu am fost ferit, ce-i drept si masina destul de cheala (cam ca asta pe care o am acum), deci prea multe nu prea avea ce sa se strice. Dar sa ai tu probleme la motor efectiv, mi se pare inadmisibil pentru o marca de renumele VW :(

Cat priveste faptul ca este versiunea cu 16 V fata de 8 V inseamna ca are ceva mai multa putere dar si consum mai mare, poate d-asta fata de vechea versiunea nu se simte atat de mult ... adica este si masina mai usoara si generatie mai noua, dar tot papa in oras :)

Anyway, termin cu consumul, poate ma puteti ajuta daca stiti pe cineva de la Midocar VITAN, chiar sunt disperat cu inmatricularea, am postat si aici ce mi se intampla de peste 3 saptamani de zile :(  -> http://vwforum.ro/topic/17959-welt-auto/?p=2467242 , citez din propria postare:

e scurt povestioara mea - in jur de 25 oct am cumparat o masina de aici -> http://www.midocar.r...=fbads-vw-lover   nu pot sa zic ca am avut probleme cu ea, am luat-o la 11k km, 13500e (am mai negociat ceva), am platit cash in avans, mi-au dat masina am plecat cu ea, garantia nu o avea atunci ca trebuie sa le vina, la fel si fiscalul si certificatul de inmatriculare.

DE atunci ma rog de ei efectiv in fiecare zi si tot au scuze penibile ca nu le-au dat inca lor de la Porche, ca ei fac tot posibilul ca asa si pe dincolo, ce sa mai zic, cumperi o masina si nu ti se dau actele in regula de la ea, dar banii integral au putut sa-i ia ca altfel deh nu dadeau masina. Din pacate eu am ajuns la capatul rabdarilor si sunt intr-o mare incurcatura caci masina am luat-o pe firma nasilor care locuiesc in provincie la o distanta considerabila, a trebuit sa ma invoiesc sa imi iau concediu special pt inmatriculare, iar eu sunt pus in situatia penibila de a nu avea toate actele gata la timp (chiar nu ma gandeam de pe 25 oct ca nu voi rezolva), repet totul platit in avans la ei in cont banii cash, dar fara acte - bine am C/V , talon etc, dar ca idee ...

Asa ca va rog cu un telefon de la vreun superior de acolo poate doar asa reusesc sa fac ceva, sau poate vede careva postarea mea si chiar ma poate ajuta in mod direct.

Parerea mea este ca nu am facut vreo mare afacere cu pretul masinii (nu ma plang, este decent), dar in privinta angajatilor - cu toate scuzele de rigoare pentru ei, no comment. Am mai auzit oameni plangandu-se de Midocar, insa stiti cum este - nu crezi ca poti ajunge pana nu ai si tu de-a face cu ei in mod direct :(

Inca o data, va rog ajutati-ma, eventual sfatuiti-ma daca sa creez vreun alt topic ca sa poata sa vada toti...daca voua vi se pare normala situatia asta, multumesc tuturor!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Pentru ca nu am msi intretinut deloc acest topic, nicio poza nimic, m-am gandit sa pun ceva pictoriale asa de...primavara[emoji3]

post-15783-14287611296639_thumb.jpg

post-15783-142876120257_thumb.jpgpost-15783-14287612082702_thumb.jpg

post-15783-1428761230342_thumb.jpg

Link către comentariu

Consumul ăla al tău e un vis pentru mine ☺

Eu pe cei aproape 11000 km de când am mașina am o medie generală un pic peste 8.

Link către comentariu

Stai linistit, ca asa este si la mine. Astazi in schimb pentru ca au fost si peste 20 de grade si pentru ca a fost teribil de liber prin Bucuresti si m-am gasit o gramada de drumuri pe la rubedenii am scos incredibilul consum de .... (vedeti in poze) si asta in oras :) Iar in Militari zau daca era liber, in alte zone, da' era dupa cum ziceam teribil de liber ;)

In rest asta-i masinuta, mai cheala, dar bunicica ;) Tu cum te simti cu Polo de 1.2 90 CP? :)

Link către comentariu

E super buburuza neagră ☺

Despre consum e prematur să mă pronunt; are doar 500km.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am facut-o lata astazi prin piata romana intr-un gard asemanator cu cel reflectat in poze si nu stiu ce sa ii fac pe moment . Off macar de mi-o facea altul, dar asa am facut-o eu din neatentie si graba! Atentie la neatentie tuturor !post-15783-14325616955006_thumb.jpegpost-15783-14325617072862_thumb.jpegpost-15783-14325617107648_thumb.jpeg

Link către comentariu
  • 9 months later...

Nu am mai postat demult pe aici, intre timp s-a facut o revizie la BRADY (luna februarie), ulei nou, toate filtrele, totul bine si frumos, fara probleme (afara de o actiune oficiala semnalata de producator la variatorul de la distributie - care a fost schimbata de ei, de fapt toate masinutele au problema asta care se remediaza, bineinteles).

Merge de rupe prin oras, consum mediu din ce aproximez eu in jurul valorii de 8, dar spun mediu, pentru ca daca este dimineata sa fie macel - bara la bara - ajunge la 10% fara discutii, daca este lejer prin oras gen ora 12 poate sa consume si 6.5-7%.

Am reparat cu un pix din acela corector mai sus, se mai vede putin, insa nu foarte mult ce-i drept, am si uitat sincer de acea problema :)

Link către comentariu
  • 1 year later...

Ca sa mai intretin topicul de fata, am ajuns la 33000 km, urmeaza o noua revizie, insa cum sunt plecat din tara destul de mult ...

M-am obisnuit super mult in aniii astia cu masina asta cu acest motor, nu ma asteptam sa fie atat de ok si usor de condus, este o masina clar de oras si pe care o recomand ;)

Si, desi a fost pe o firma din provincie, a nasilor nostri, acum am si numar de Bucuresti, nu mai sunt provincialul blocului :D

Ma tot gandeam la un upgrade la un moment dat, tot visez la un A3 sedan, dar costa in continuare destul de mult si cum fac si km putini, clar nu merita momentan...dar poate intr-un viitor, mai mult sau mai putin indepartat....

Revin si cu poze in curand!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ceva poze si cu masinuta, incerc si cu niste anunturi timide, daca va merge la vanzare, va merge, am vazut un A3 sedan la o cunostinta si vad ca pe autovit pot gasi intre 14-17k , deci poate m-as putea arunca ;)

20170714_144500.jpg

20170714_144504.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!