Jump to content

New car in town

chicetu

Postare recomandată

Salut...de o scurta perioada de timp sunt posesorul unui VW Passat B6 3C , model 2010 2.0 TDI

Dupa ce am schimbat distributia si alte chestii necesare, trebuie sa ma orientez dupa niste anvelope de iarna. Am tot cautat si ma gandeam sa achizitionez unele Goodyear ultra grip 9, ce parere aveti?

Singura problema care am descoperit-o momentan ar fi farurile, noaptea nu prea pot circula cu faza scurta , am reglat farurile , am pus niste becuri philips ultra vision si tot la fel de prost bat.

Am inteles ca asta ar fi problema la toate masinile de genul asta(masina nu are xenon), si ma bate gandul sa imi schimb farurile...am auzit ca ar fi bune modelul daylight.. voi ce parere aveti

Pana acum la drum lung am reusit sa scot un consum de 5.5 mers nomal...120 inafara si 60-70 prin oras....iar in oras nu imi trece mai mult de 6.5(locuiesc in Brasov)

Daca aveti sfaturi pentru mine...la cate turatii ar trebuie sa schimb etc....mi-ar fi de foarte mare folos...fiind si prima masina.

In consecinta...asta este masina

post-16418-0-86126800-1414791267_thumb.j

post-16418-0-66132500-1414791281_thumb.j

post-16418-0-69427400-1414791294_thumb.j

post-16418-0-95270200-1414791402_thumb.j

post-16418-0-26875000-1414791415_thumb.j

post-16418-0-75663300-1414791458_thumb.j

Modificat de Bwwlan
TE ROG NU MAI INCARCA POZE CU IMAGESHACK, POTI FACE ASTA CU UNELTELE FORUMULUI. Multumesc.
Link către comentariu

Goodyear ultra grip 9 sunt ok, poti incerca si Continental TS850 sau Michelin Alpin.

Link către comentariu

Mergi cu ea intre 2000 si 3000 de ture si nu o sa ai probleme, mai ii dai si cate o talpa la saptamana si sa incerci sa nu o subturezi. O s-o inveti tu, stai linistit. Vezi sa fie reglate ok farurile, poti incerca niste Narva Range Power Blue+, au lumina nesimtit de buna, dar la putere standard.

Link către comentariu

Eu recomand anvelope Nokian pt iarna. Am avut pe alta masina si au fost fooooarte bune. Pe Skoda am sh acum dar in mod sigur voi cumpara Nokian pt urmatorarea iarna (macar pe fata daca nu voi avea "verzisori" pt toate 4)

Link către comentariu

Am reglat farurile de 2 ori...si in ambele locuri mi-au spus ca sunt reglate bine...am mai citit pe forum ca ar fi probleme cu lupele....pur si simplu nu pot sa merg noaptea mai mult de 70km/h cu faza scurta...nu vad nimic.

Ma bate gandul sa montez niste faruri de genul asta pe ea http://www.accesoriiautotuning.ro/faruri-dayline-vw-passat-3c-05-chrom-swv29sgx/44805-1/ ce parere aveti? 

Si pe rotile mele scrie dimensiunea de 215/55/R16....banuiesc ca nu e nici-o problema daca ii cumpar anvelope de iarna cu dimensiunile 205/55/R16?

Cat despre masina....nu am decat cuvinte de lauda , inainte am mai condus masina parintilor...o Dacia Solentza 1.4. Nu exista comparatie. Imi pare rau totusi ca nu am xenoane, si nu as vrea sa imi montez unele aftermarket, nu vreau sa fiu oprit si amendat pentru asta:(

Pai dintre toate astea care ar fi cele mai indicate? Preturile sunt apropiate .

Link către comentariu

As vrea si eu sa pun xenoane...dar nu stiu daca sunt asa legale...din cauza reglajului si a spalatoarelor de faruri...aveti idee ce kit de xenon as putea pune sa nu am pronleme cu politia?

Link către comentariu

legal, pe actualul setup, sa pui doar "becurile" in aceleasi corpuri de far e total ilegal.

daca vrei sa faci o treaba trebuie sa schimbi farurile cu totul, calculatoarele aferente de nivel si instalatia de spalat faruri.

daca nu, iti poate ridica talonul in trafic.

Link către comentariu

In primul rand sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai satisfactii. In al doilea rand ia-ti gandul de la farurile acelea pentru ca sunt niste porcarii care nu iti vor aduce decat probleme. Cauta sa iti iei niste becuri de calitate sau poate te lipesti in dezmembrari de un set OEM  de faruri cu xenon. Daca nu si nu, cauta un kit d xenon chinezesc de 4300k maxim sa nu bati la ochi prea mult

Link către comentariu

Pai becuri am pus extreme power vision de la philips...si se vad exact ca celelalte....am fost si la Tess Braeov sa intreb cat ma cost sa pun xenoane la ei...si mi-au spus ca ma costa 1700 euro doar farurile...fara instalatie...in consecinta...alta faruri mai bune decat cele de pe masina nu sunt...in genul celor din link-ul de mai sus...sau toate sunt la fel de proaste?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pana la urma am optat pentru un kit xenon de 4300 si sunt foarte multumit de ele. Toate elementele kitului au intrat in far...si nu se vad deloc daca ridic capota:D

Zilele astea vreau sa ii fac un upgrade la sistemul de navigatie...vreau sa pun un RNS 510 dar din pacate nu reusesc sa gasesc codul Pin al actualului casetofon pentru al putea vinde. Am cautat in cartea masinii si nu am gasit nimic.Este un cod scris pe coperta din 4 cifre..cum pot verifica daca acesta este codul? Si daca o sa merg la VW sa aflu codul, stiti cam cat ar costa sa imi dea pinul?

Problema e ca am vorbit sa schimb casetofonul cu unul de pe alta masina, tot un vw passat care a venit din fabrica cu rns 510....baiatul care are masina se ocupa cu vanzari auto si a fost de acord sa facem schimb de casetofoane, dar nu stiu codul casetofonului meu

Link către comentariu

Eu am avut nevoie de codul pentru un casetofon de golf Iv si am sunat la skoda. Mi-au spus sa ma duc cu buletinul, casetofonul si sa semnez acolo o hartie si imi vor da codul. De costuri nu au mentionat nimic, dar nici eu nu am mai ajuns

Modificat de kelu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!