Jump to content

Seat Leon 5F, FR 1.8TSI, M6, Montsant red

razdan

Postare recomandată

Mai bine ca nu ai ales DSG, pentru un condus relaxat nu era nici o problema, insa daca vrei sa conduci putin mai sportiv cutia te limiteaza mult. Teoretic ar trebui sa te ajute, insa in D nu ai nici o senzatie, iar in S obtii doar mai mult zgomot.

E foarte frumoasa culoarea, insa nu vad nici o poza cu interiorul.

Link către comentariu

@cristian : poti sa detaliezi te rog la ce te referi anume cand spui ca atunci cand vrei sa conduci sportiv esti limitat de cutie ? 

Eu pot spune personal ca esti ajutat de cutie pentru a fi mai rapid , pentru ca nu cred ca unul dintre noi poate sa schimbe mai rapid decat cutia automata astfel avand timpi morti mult mai mici 

Link către comentariu

Am condus 1.2 TSI cu M6 si DSG7, senzatia e cu totul alta in masina cu manuala. Degeaba schimba mai repede daca nu schimba cum vreau eu. Asta se simte intr-o depasire rapida sau la accelerare puternica, atunci cand cutia sta cel putin o secunda, de obicei 2 sau 3, pana cand schimba 3 sau 4 trepte in jos, iar in depasire te trezesti ca schimba treapta de viteza, desi mai era destula plaja de turatie pana la limitare. Poate combinatia 1.2 TSI si DSG7 nu e chiar cea mai fericita, insa eu nu am aceeasi placere sau siguranta cand conduc aceasta combinatie fata de 1.4 TSI pe platforma anterioara, desi pe hartie ar trebui sa fie cam tot pe acolo ca si reprize.

Oricum, am luat masina asta pentru oras, unde e cu adevarat o placere sa o conduci, DSG7 si start-stop ajuta la reducerea consumului.

Link către comentariu

Ne poti spune un pic despre DCC? Cum se comporta in sport, confort, normal? La fel si cu directia progresiva... Optiunea ce le include este destul de scumpa dar cred ca merita banii...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!