Jump to content

Limu' mea B6

dan_thepass

Postare recomandată

Postez cu mandria masinutza mea, achizitionata in urma cu doua saptamani. VW Passat B6, an fabricatie 2006, motor BXE 1.9 TDI 105 CP !

Ca dotari mentionez:

- dublu climatronic;

- computer de bord;

- scaune incalzite;

- oglinzi electrice reglabil si incalzite electric;

- geamuri electrice fata;

- jante aliaj;

- cotiera fata/spate

Urmeaza un set de jante de tabla pt iarna ( in cautare), apoi folie pe geamurile din spate si pe luneta, in rest nu intentionez sa ii fac mari imbunatatiri, doar sa o folosesc cat mai mult timp fara evenimente neplacute, deoarece mi-am dorit genul asta de masina enorm de mult! 

Va salut cu respect!!!

post-142782-0-87419000-1414260200_thumb.post-142782-0-47657800-1414260201_thumb.post-142782-0-96730600-1414260201_thumb.post-142782-0-65687100-1414260202_thumb.post-142782-0-23165400-1414260203_thumb.

Modificat de dan_thepass
Link către comentariu

Ce-i frumos, e frumos.

Insa nu inteleg de ce  lauzi cotierele, geamurile electrice, oglinzile  incalzite, computerul de bord (?!).

Poate esti  tanar, poate esti la prima  masina. Nu ne spui nimic despre asta, ca sa intelegem mai bine.

Euforie, euforie....

Nu in asta consta deosebirea fata de alte masini,  sunt dotari comune.

Spune-ne daca ai verificat-o, daca esti sigur ca n-a fost  accidentata, daca esti sigur ca are pe computer nr. de km reali, spune-ne cu cat si de unde ai luat-o.

Nici o masina din 2006 nu e perfecta, o sa descoperi pe parcurs.

In rest, iti doresc sa  ai parte de ea muulti ani si fara evenimente in trafic!

Modificat de Topp
Link către comentariu

Imi cer scuze pentru tot ce am omis in prezentarea masinii, nefiind vorba nici de euforie, nici de tinerete si nici de faptul ca as fi la prima masina , asa cum a zis colegul de mai sus, ci efectiv de o regretabila omisiune din partea mea! 

Deci, masina am achizitionat-o din Sibiu in urma cu doua saptamani, cu suma de 6100 de euro, fiind adusa in tara de o saptamana si cumparata din Germania, avand unic proprietar acolo ( conform documentelor primite) ! Masina am luat-o la un nr de 186000 km, fiind km ei reali, deoarece am verificat-o la reprezentanta VW si a corespuns cu cartea ei service primita ! Nu a fost implicata in evenimente rutiere si nici nu s-a umblat la ea la turbo, la injectoare, etc ! Am inmatriculat-o pe Romania, ajungand cu ea in jurului sumei de 7000 de euro ! Ca dotari nu mai revin asupra lor, pentru ca le-am mentionat! 

Fiind la primul VW, sper sa nu fiu dezamagit de motorul de 1.9 TDI, motor pt care am optat in urma numeroaselor sfaturi primite (atat de la persoane proprietare de VW/Audi cu motor de 2.0 TDI), cat si de la cunostiinte cunoscatoare sau care au avut sau au de-a face cu acest motor de 2 litri diesel ! 

Modificat de dan_thepass
Link către comentariu

nu o sa regreti motorul de 1.9.

ce ai de gand sa modifici la masina?

Sper sa nu-l regret!!! Nu am de gand sa-i fac mari modificari la masina...in afara de folie pe geamurile din spate si pe luneta si, eventual, un sistem de navigatie ! In rest o intretinere corespunazatoare!!!  :D

sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme !

Multumesc frumos!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!