Jump to content

Golf MK 1 Cabrio 1.8 GTI

alex_snake

Postare recomandată

Salut! 

Sunt nou pe aces forum si implicit in lumea VAG. 

Am reusit sa achizitionez un Golf MK 1 Cabrio 1.8 GTI 8V in starea prezentata mai jos in poze. Masina a stat de cel putin 2 ani intr-o curte de prin Alba Iulia si a beneficiat de un tuning cel putin tzatanesc al capotei si al barii spate. Bara fata cu praguri si arcade aripi imi par a face parte dintr-un body kit karmann, dar nu sunt foarte sigur!

La achizitionare am primit foarte multe piese aruncate in interior .... unele de la ea ...altele de pe la cine stie ce alte golfuri..... 

Intentia mea este sa o restaurez pe cat posibil original ..... 

Am mai facut asta pt alta masina de-a mea ....foarte draga mie si anume un Ford Capri MK1  si acum in lucru este un Chevy Nova 1970 in 4 usi.

Insa am nevoie de ajutorul / sugestiile voastre pt aceasta masina. :)

Din fericire am o capota de schimb stock insa la bara din spate am o mare problema..... aici astept cateva idei  :)

Interiorul(de gti ) a fost reconditionat folosind piele insa manopera lasa maxim de dorit

Mai am nevoie de:

- planetara dreapta 

- balama capota dreapta 

- mocheta interior (macar partea din spate) neagra 

- manere usi ( macar dreapta) 

- dupa cum se vede soft top-ul nu e in cea mai buna stare.... de cumparat am gasit insa ma duce pe la 350 euro ...poate aveti ceva idei sa scap mai repede

Am reusit sa achizitionez grila cu 2 faruri fara semn, faruri dark cu cruce, semnale din bara dark 

Astept opinii si sfaturi! :)

Multumesc anticipat! 

post-142948-0-50549600-1413901688_thumb.

post-142948-0-15184800-1413901716_thumb.

post-142948-0-55285900-1413902068_thumb.

post-142948-0-92273500-1413902080_thumb.

Link către comentariu

Frumos proiect ! Mult succes cu piesele.Bara spate pare la prima vedere de Corrado , adaptata pentru Golf :)

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!

Frumos proiect ! Mult succes cu piesele.Bara spate pare la prima vedere de Corrado , adaptata pentru Golf :)

Da, 100% este de corrado.

Link către comentariu

Felicitari pentru bunele intentii!

Asteptam sa vedem cum se materializeaza proiectul!

Succes!

Link către comentariu

Mulumesc pentru incurajari .... pe parcurs o sa mai postez poze .....

Oricum am ramas uimit cat de ieftine sunt piesele de golf....sau cel putin in comparatie cu Ford-ul sau Chevy-ul ....

Sper sa nu intampin greutati....dar am ceva emotii pe la partea electrica....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!