Jump to content

Vw Bora 1.9 TDI Variant

big_marian

Postare recomandată

velurul l-am dat pentru ca nu-mi placea atat de mult

ca sunt rupte, nu e bai, le retapitez cand vor fi bani

mersi

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• big_marian

33

• Laurentiu_LWR

4

• Muale

4

• mariuscbn

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Retapitare puteai face si cu alea de velur cand dispuneai de lovele...cel mai ieftin interior (toata masina, scaune fete de usi, volan smd.) costa minim in 500E in bucuresti....si ai avantajul ca iti poti alege culoarea pielii (Piele, NU alcantara) si culoarea aței cu care sa fie cusuta....sa NU mai spun ca le poti personaliza cu un logo sau un nume ceva pe ele ....si asa aveai o manina cu interior de invidiat si unicat.
In fine....pana la urma e masina ta si faci ceea ce vrei....eu nu-mi puneam asa rupturi pe cotet nici gratis!!!
Uite aici un exeplu...pote te pune putin pe ganduri.

10311763_460662964077657_725529889920419

Modificat de mariuscbn
Link către comentariu

Am gasit un om in Suceava la care am sa apelez si eu pt imbracare volan si alte elemente in piele. Lucreaza cu materiale de calitate si e foarte ocupat,, e pe baza de programare si lucreaza singur.

Problema la retapitare este la nuanta, daca faci masina sa o faci toata, inclusiv scaunele, fetele de usi, volanul, mansonul, ca altfel o sa ai 3-4 nuante in masina, un mic exemplu :

Link către comentariu

Nu fac masina de expo, pe mine ma interesa sa fie altceva decat negru si altceva decat textil si velur. Nu vorbesc de sume de genul de 500 euro deoarece filosofia mea nu e sa investesc gramezi de bani in masini si dupa aia cand ma satur de ea si vreau sa o dau sa raman dezamagit ca nu imi voi recupera nici un sfert din cat am investit. Multumesc de sfaturile voastre bine-intentionate!

ps: mertzul ala e undeva la 15-20k euro. Daca aveam banii astia nu ii puneam rupturi la mertz.

Modificat de big_marian
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A venit si maxidot si jumate de audi style.

Urmeaza oglinzile rabatabile si modulul tmc. Doar luna viitoare, din pacate.

IMG_5185.JPG

IMG_5186.JPG

IMG_5187.JPG

IMG_5188.JPG

Link către comentariu

Acum mai ai de tras cablaj inte ceasuri si MFD...sa iti afiseze pe maxidot ce asculti la radio ;)

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!