Jump to content

Probleme montaj faruri vw polo 6n1

emilhuidu
 Share

Postare recomandată

Salutare,

De curand m-am hotarat sa schimb un pic look-ul masinii mele (vw polo 6n1) prin montarea unui set de faruri aftermarket. Farurile au fost superbe pana in momentul in care s-a gandit un bun samaritean sa ma ia frontal si sa mi le faca zob. Vrand sa montez si sa cuplez un nou set de faruri am constatat ca asazisul meu electrician si-a batut joc de cablurile masinii .... taind si spanzurand in toate partile.

Poate cineva, va rog, sa ma ajute cu niste imagini legate de codul culorilor la cabluri, respectiv functionalitatea lor? Niste poze si cu mufele nu ar strica - ca sa inteleg si eu cum se face cablajul la VW Polo 6N1.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare,

Si mie mi-ar fi de folos o schema ceva in legatura cu cablajul farurilor. Astazi am vazut ca pe faza scurta becul din dreapa se aprinde dar foarte putin  iar cand dau faza lunga se stige de tot (pozitia functioneaza bine tot timpul). Farul din stanga merge absolut normal pe toate fazele. S-a mai lovit cineva de o astfel de problema? 

Link către comentariu

Posibil probleme cu masa la farul respectiv.

Link către comentariu

La masa nu ma gandeam.... imi trecea prin minte vreun scurt sau cabluri inversate de catre fostul propietar... o sa verific maine treaba cu masa.  Thanks!

In legatura cu schema electrica pentr 6n... de  vreo 2 ore o tot caut si nu gasesc nimic pe net  :(  

Modificat de BGM
Link către comentariu

• 3 months later...

salut , ca si colegul emilhuidu , am cumparat de curand niste faruri electrice pentru polonicul meu din '97.

problema e ca nu gasesc pe nicaieri o schema electrica pentru montarea lor , farurile noi au reglaj electric - mufa 7 pini , cele vechi erau cu reglaj mecanic si mufa cu 4 pini.

imi e greu sa cred ca nu are nimeni o solutie pe aici , o poza de la cineva care are faruri electrice cu legaturile ar fi minunata!

am vorbit cu cativa electricieni , nea Dorei sa le spunem si majoritatea nu se baga ( cica e mult de munca ) iar cativa mi-au dat niste preturi de nu fac farurile cat montajul ( 500 de lei cea mai ieftina manopera , fara nimic altceva inclus!!!! )

Link către comentariu

• 2 months later...

salut, nu mai deschid alt topic, scriu aici :D

mi am cumparat recent o pereche de faruri angel eyes de la dectane.

problema este ca in colet am mai gasit un fir cu o siguranta atasata si un fir negru ( masa cred ) si unul rosu ( plusul ) , la celalalt capat are 3 papuci. 

intrebarea mea este ce se face cu firul ? este in plus? se leaga undeva? farurile nu par a avea nevoie de firul ala, il vad inutil. le pot monta fara probleme fara firul acela. stie cineva? 

multumesc.

http://www.dectane-romania.ro/dectane-faruri/zoom/swv21d_rs.jpg

cel din dreapta, cele din stanga nu sunt !

Modificat de bogdan32
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!