Jump to content

cum schimb mile in km ? leon 1.9 tdi 2003

liviu87cr
 Share

Postare recomandată

am un vag com 409.1 , acum 1 an am avut aceiasi problema la un passat , masina fiind din anglia imi afisa consumul in mpg. am mers la 17 iar acolo am apasat pe recode si in loc de xx4xx am scris xx1xx , si s-a schimbat situatia adica s-a trecut pe europa si imi arata in litrii / km. acum am facut lafel si la seat , am mers la 17 , am dat recode si am facut acelasi lucru dar rezultatul a fost altul, s-a schimbat din mile in km doar in dreapta unde arata cati km are masina si cati km resetez eu, dar in stanga consumul instant , consumul , si cat mai am pana la peco il arata tot in mile. unde mai trebuie sa schimb si ce ? va multumesc.sper sa o rezolv si pe asta cu ajutorul vostru.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

oare trebuie modificat si in alta parte in afara de sectiunea 17  ? ce cod sa bag acolo ? sa schimbe din mph in litrii/h

Link către comentariu

[17 - Instruments]
[Coding - 07] -> Long Coding Helper -> Byte 7
Bit 2-3 – Consumption Display: km/l

Link către comentariu

multumesc frumos pentru raspuns , imi poti spune ce trebuie sa schimb acolo ? la mine apare asa:

software coding (0-32767) :  01121

workshop code (0-99999) :  00000

importer number (0-999):   ---

si  jos do it !

zi-mi te rog ce sa scriu exact si unde. multumesc inca odata

Link către comentariu

nu ai ce sa-i faci.... daca vrei sa vezi afisat consumul in l/km - atunci trebuie modificare hardware - sa inlocuiesti display-ul, etc. 

calculul cred ca il face ok, doar ca afisajul nu are cum sa iti afiseze altfel.

Link către comentariu

La inceput pana sa modific era in mile pe galon , dupa ce am modificat a trecut in ceasul din dreapta in km ,iar consumul l-a schimbat in mile pe ora.

Link către comentariu

da, din pacate afisajul respectiv asa este fabricat... nu are alte pictograme cu km. Chiar daca ii schimbi eeprom-ul, nu va ajuta.

Fiestax - nu are long coding la generatia asta... doar coding.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Oky, multumesc frumos pentru raspuns.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!