Jump to content

"Greieras" in zona lunetei

borat
 Share

Postare recomandată

De cateva zile si-a facut aparitia dupa mers pe "netedele" drumuri ale patriei, un "greieras". Problema deranjanta dar identificata rapid a fost remediata usor..Era vorba de ornamentul de plastic de la stopul de frana de pe luneta. Acesta este prins cu un dublu adeziv ( DE PROASTA CALITATE) de luneta. Culmea..din 3 masini verificate ( una in showroom, una a unui prieten si cea de drivetest ) toate aveau aceasi problema- ornamentul era dezlipit si atarna ca in pozele atasate. 

post-19356-0-40215300-1412790130_thumb.j

post-19356-0-29939400-1412790135_thumb.j

post-19356-0-96070600-1412790142_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

L-a lipit inapoi cu banda dublu adeziva de buna calitate. Nu inteleg de ce sunt de vina soselele din Romania de vreme ce si masina din showroom avea aceeasi problema.

Modificat de Ebi
Link către comentariu

Cum bine a intuit Ebi, a fost inlocuit dubluadezivul vechi cu unul 3M sper eu mai de calitate. Am dat vina pe drumurile proaste pentru ca atunci s-a intamplat sa se dezlipeasca la mine..e posibil sa fie de vina doar calitatea proasta a produsului.

Link către comentariu

Eu am avut acea problema de cand am ridicat masina deci nu prea e de la drumuri, ce e drept de la drumurile proaste face zgomot.

Solutia mea a fost sa scot definitiv acel plastic sa sa-l pastrez langa roata de rezerva.

Link către comentariu

Si eu am avut problema asta , am fost cu ea in service si au schimbat banda dubla adeziva, de atunci nu mai am probleme . @ morbert mergi la reprezentanta si problema se rezolva . Posibil sa fi fost un lot cu benzi dubluadezive de proasta calitate sa speram ca nu se mai repeata problema .

Link către comentariu

Cand am fost cu o alta problema la reprezentanta, am semnalat si aceasta problema iar cei de acolo doar au constatat-o si... cam atat.

Din pacate, din cauza service-ului PBN, urmatoarea masina nu va mai fi din grupul VAG... (Alte service-uri VAG sunt prea departe de casa / locul de munca si imi este aproape imposibil de ajuns la ele, totusi pentru revizii imi voi sacrifica o zi de concediu...)

Link către comentariu

din cauza service-ului PBN, urmatoarea masina nu va mai fi din grupul VAG..

..atunci aviamotors. militari sau pantelimon, nu ai alta varianta. si eu sunt mai aproape de PBN, dar nu ma voi duce acolo. Eu merg in militari de 6-7 ani, mereu multumit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!