Jump to content

Demontare plastic interior portbagaj

nelutzu
 Share

Postare recomandată

Salut

Stie cineva sau are intructiuni cum se demonteaza plasticurile din interiorul portbagajului, ma refer la cele din spate laterale (cam pe unde vin stopurile)

Vreau sa-mi prind acolo stingatorul si sa fac un compartiment de depozitat una alta in stanga (unde este loc gol dar lipseste o plasa sau ceva in stilul cum exista pe Octavia Tour). Ideea este sa scap de vesnica ladita sau cutie cu nimicuri din portbagaj care ma exaspereaza.... trusa medicala am exmatriculat-o sub scaunul soferului.

In dreapta portbagajuluil este un locsor unde incape la fis schimbatorul in picioare numai ca trebuie legat acolo cu ceva.

Multzam

PS Asta in ideea ca sunt ceva cleme de prindere de care ar trebui sa stiu, sa nu trag sa rup oarece plasticuri

Modificat de nelutzu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-a rezolvat!

Link către comentariu

Pai spunene si cum, s-ar putea sa umblu si eu pe acolo in primavara in speranta de a mai scapa de zgomote.

Link către comentariu

• 2 months later...

Este destul de dificil de demontat. Totul este de plastic, iar sistem de prindere se constituie din niste cleme metalice ce se clipseaza direct pe tabla haionului, plus de asta sistemul de prindere al acestor cleme metalice in plastic este pe sina. Dca vrei sa-l desfaci, tragi ushor, initial din partea superioara, cea cu geamul. Usor dar ferm astfel incat sa reusesti sa scoti clemele din suportul lor. In functie de cate cleme ai reusit sa scoti, este bine sa o iei ushor si cu rabdare, de multe ori acele cleme ori crapa pur si simplu, ori prinderea lor in plastic se deterioreaza. Indiferent de atentia acordata acestei operatiuni ulterior ei vor exista jocuri si greieri. Solutia recomandata este capac plastic haion nou cu cleme pe masura. La prinderea acesteui capac, din nou trebuie sa ai grija, mai precis sa pui pe pozitie toate clemele, dupa care sa dai cu podu palmei astfel incat ale sa intre in lacas. Cam asta ar fi. Eu am avut o astfel de clema pierduta in haion si aveam o zdranganeala in portbagaj de nu se putea. Am reusit sa o scot cu un magnet agatat de o sfoara. Inca mai am unealta in cauza. Cine are nevoie de un astfel de SDV sa ma contacteze.:D

Link către comentariu

Inca nu am depistat greieri de la demontare si am montat-o/demontat-o de mai multe ori

Am tras si niste fire sa mai pun o lampa in portbagaj si in partea dreapta. Pentru demontarea clemelor am folosit si o surubelnita ffffff lunga (aprox 50cm) cu care ajutam putin clemele sa iasa, tocmai pentru a nu rupe plasticul in zona de prindere a clemei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!