Jump to content

Noul Polo 1.2 TSI BMT

b88mrk

Postare recomandată

Hai ca intr-un final mi-a ajuns si mie masina pe care mi-o "promisesera" pentru inceputul lui septembrie.

Prezentarea masinii:

- Noul Polo Comfortline 1.2 TSI BMT, 4 usi

- 90cp in 5 trepte pe benzina

Dotari optionale:

- Computer de bord plus

- Cotiera centrala

- Cruise control

- Sertare sub scaunele din fata

- Volan multifunctional in 3 spite 

- Maneta de frana si levier schimbator viteze in piele

Miercuri se fac 2 saptamani de cand am ridicat-o de la reprezentanta dar n-am avut timp sa stau sa ii fac prezentarea cum se cuvine. O sa pun niste poze de la reprezentanta cand am luat-o si unele dupa prima spalare, pentru ca i-am pus folie si pleoape.

1. Jh0w76.jpg

2. mVqU63.jpg

3. 5t7Ghm.jpg

4. l1s89d.jpg

5. pqGH8W.jpg

6. 4AruaW.jpg

Pana acum computerul imi arata un consum mediu de 7.6 la mers lejer si de 8.4 daca ma dau in ea ( asta in oras pentru ca nu am avut timp sa ies cu ea la drum lung )

Am 2 mici inconveniente ca sa le zic asa pana acum:

- imi agata cand vreau sa cuplez treapta 1 si marsarier

- am senzatia ca nu isi dezvolta toata puterea din prima cand apas acceleratia, si sa zic ca dureaza asa 1 sec maxim 2. Sunt curios daca asa e la polo si explodeaza dupa o anumita turatie sau intervine altceva in cazul de fata.

Astept pareri si opinii. 

Multumesc frumos si o zi buna va doresc.

PS: are cineva vreun sticker cu vwforum ?

Modificat de b88mrk
Link către comentariu

Pai nu prea trage sub 1700rom cand, intra turbina si sa nu uiti ca acceleratia este electrica asa ca motrul raspunde atunci cand ii spune ecu-ul. Consumul o sa mai scada si cred ca si cutia ar trebui sa se mai lase desi a mea si acum mai agata un pic.

Te rog sa pui o poza cu motrul tare as vrea sa vad cum arata, este noul tsi, nu?

Si uploadeaza pozele pe forum direct ca asa trebuie descarcate ca sa le vezi mare si e cam enervant, daca le pui pe forum e chiar mai rapid, cat timp nu sunt prea mari.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!