Jump to content

Golf Mk IV

Vizitator

Postare recomandată

- mini/maxi dot

- stergator luneta golf 5

Arata bine masinuta !

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Adevarat , si un minidot e ok , dar stergatoru , inca ma gandesc , cred ca il scot vara si iarna il pun la loc , sau cel mai sigur il las asa :) .

Link către comentariu
  • 2 months later...

Din iunie si pana acum am ajuns la 219.xxx km si i-am schimbat urmatoarele :

- ambreiaj - KM Germany ,

- ulei Aral 10w40 ,

- filtru ulei , motorina , aer , polen

- dat jos baia de ulei si curatat baia + reetansat (aveam o mica pierdere )

- renuntat la scrisuri pe spate

- montat distantiere 15mm spate + prezoane

Am incercat sa fac si aerul conditionat dar se pare ca compresorul a zis pas .. o sa caut altul , dar mai intai sa ma interesez daca exista o diferenta intre ele , la fel ca la releul de sub baterie , deoarece si el are o anumita codificare . Daca ma poate lamuri cineva , P.M . 

Cam asa arata masina cu distantierele :

post-41699-0-15929900-1441100129_thumb.j

post-41699-0-96098500-1441100135_thumb.j

post-41699-0-04549500-1441100144_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Zilele trecute rasfoiam topicul colegului @guppster si am gasit ceva interesant : incarcator incastrat in buton fals , asa ca mi-am facut si eu :D .

Cam asa arata , alaturi de voltmetru si usb'ul cd-playerului :

post-41699-0-10915200-1441806620_thumb.j

Link către comentariu

aveai cam multe butoane false si ai zis sa le dai un rost :)

eu am pus usb de incarcat telefonul in scrumiera. si pt ca nu am butoane false si pt ca sa nu fie foarte vizibil.

Link către comentariu

Mi se pare inghesuiala... Mai bine un buton-doua false decat ceva ce se vede cu ochiul liber ca este manufacturat...

Link către comentariu

mad_cat eu cred că arată foarte rău în combinaţie cu scaunele alea pe faţă :))

mă bucur că am putut să ofer idei colegilor :)

Link către comentariu

Nu mai aduce vorba de scaune albastre :tuktuk:

ideea de a pune ceva in unul din butoanele false e chiar foarte buna - dar NU in toate...

Link către comentariu

Mie unu nu imi place sa se vada butoanele alea false .. poate vreodata ma mananca sa imi pun incalzire in scaune si mai elimin din ele , dar pana atunci , imi place sa le vad "custom" .

@gupper , multumesc incaodata pentru idee , chiar ma gandeam ce sa fac cu ultimu buton .

Referitor la scaune , poate la anu pun mana pe unu complet pe culoarea gri ,dar cele actuale pleca automat pe masina lu tata  .

Link către comentariu

Am avut tendinta de vreo doua ori sa te opresc prin oras sa te intreb ce suspensie ai, ca sta foarte bine masina. :) Cat te-a dus si unde ai gasit?

Link către comentariu
  • 1 year later...

Revin dupa o lunga perioada asupra topicului . 

Intre timp s-a mai lucrat la estetica putin, dar in final masina s-a vandut , facand loc unei noi investitii .. Golf Mk5 . 

Cam asa arata masina in luna Octombrie 2016 , dupa care a intrat la readucerea la origine si dupa vanzare in primavara lui 2017 ( adica saptamana trecuta ) . 

O poza si cu evolutia masinii din 2014 pana in 2017 , si o poza cu noua investitie  . Sa vedem ce iese si din Mk5' ul acesta .. 

Deci in final se poate inchide acest topic . 

DSC00124.jpg

DSC00125.jpg

DSC00137.jpg

DSC00151.jpg

DSC00141.jpg

C34524279.jpg

20170321_160829.jpg

Link către comentariu
  • taz21 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!