Jump to content

Golf V

Bvlgari

Postare recomandată

My first car :D  am luat-o de 2 zile mai am de facut cateva acte si gata am fost am facut ieri Rar-ul ..unde am stat la coada 4 h app..dar asta e am apucat sa fac cateva poze fugitive o sa mai pun

post-138363-0-71594300-1412408542_thumb.post-138363-0-94562500-1412408595_thumb.post-138363-0-16869900-1412408555_thumb.

post-138363-0-71946200-1412408790_thumb.

post-138363-0-82294600-1412408839_thumb.

Modificat de Bvlgari
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Arata foarte bine pe alb cu jante negre ; e motorizarea de 200 cp ?

Link către comentariu

:d bgd este 1.4 benzinar 80 cp dar o consider de 200 :))) 

iciceu - multumesc asa sa fie :>

Link către comentariu

frumoasa masina si cu niste jante de vis. din cauza culorii o sa iti faci abonament la spalatorie ;). dupa 100km/h toate masinile sunt la fel asa ca sa te bucuri de ea

Link către comentariu

ms catalin :D urmeaza sa mearga la spalatorie pt curatenie generala spalat interior / exterior + tapiterie omul era fumator e plina masina de scrum:| ..mai am de asteptat oricum miercuri iau cva de la fisc vineri adeverinta anaf ..si apoi la politie pt numere cum numerele vor fi preferentiale o sa astept iar cva tmp :( off

Link către comentariu

O problema foarte des intalnita la G5/6, zilnic vad cel putin unul. Se stramba pragurile imediat fiind foarte subtiri.

Link către comentariu

da lovit dar se va reface...nu am putut sa mai intru am fost plecat cu munca din localitate ..poi numerele preferentiale dureaza mai mult pana sunt gata gen 1 saptamana :) acum depinde :P

intre timp am facut schimbul de ulei ..filtru de benzina etc :D

Link către comentariu

Stiam ca  preferentiale dureaza cateva ore za pe loc, cele preferentiale dureaza cateva ore nicidecum o saptamana...

Link către comentariu

poate ma informat p mine gresit sper sa fie asa vineri de dimineata merg zi scurta ..poate poate am noroc daca nu luni cred ca o sa mi le elibereze:D

..ma bate gandul ca dp ce ii fac pragul ..numerele si restul de acte o toba sport (finala din ce am citit pe aici :D)...ar mai fi multe dar deocamdata mai strangem banuti :D + tare mult as vrea grila fata de gti asta care e stock e lovita usor in fata in emblema vw e crapata..:| daca aveti idei de unde ce si cum va sunt recunoscator

Modificat de Bvlgari
Link către comentariu

Cum vrei sa-i faci pragul? de obicei se taie pe laterale la cativa cm in stanga si dreapta infundaturii si apoi se trage la nivel. Atentie sa-ti dea cu vopsea din aia speciala ca din fabrica pe prag dupa operatiune si ca sa fie si mai rezistent baga ceara in prag/praguri.  Eu am inlocuit un prag pt ca imi era ruginit (de la o veche infundatura facuta prost de catre prim prop.) si am inlocuit aproape tot pragul cu unul nou.

Toata operatiunea m-a costat multisor, probabil gaseam si mai ieftin dar a iesit ca din fabrica:

120 ron prag nou aftermarket -ceva polonez parca.

400 ron vopsit pragul (inclusiv vopseaua aia texturata, teroson s-ar putea sa-i zica)

500 ron la tinichigiu pt taiat,pus la raze, sudat,retusat si la final bagat multa ceara pe interior.  (+ un reglaj al usilor si uns balamale/yale).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!