Jump to content

Vw Vento (CL) 1.6 ABU

paul-vw

Postare recomandată

Salutare! Tin inca de la inceput sa ma declar foarte multumit de scufita mea rosie in special la capitolul consum, conducand in general extra-urban.

Am cumparat-o cu 4 geamuri electrice, trapa electrica, inchidere centralizata, cui tractare, i-am montat ceasuri plasma, o cotiera fata pt confort, am izolat-o cu pasla fonomin pt a diminua sunetul la rulare, i-am intarit suspensia si i-am inaltat spatele plus evident cateva reglari si ingrijiri medicale si masinuta ma duce acum oriunde doresc. Ma pot lauda cu garda unei masini de teren aproximativ, desi nu se vede bine in poze.

Peste toate, nu e o masina de fite si nici sorcova. E o masina de familie, super eficienta si practica.

post-131369-14123353578751_thumb.jpg

post-131369-14123353743774_thumb.jpg

post-131369-14123353855441_thumb.jpg

post-131369-14123353956292_thumb.jpg

post-131369-14123354207105_thumb.jpg

Modificat de paul-vw
Link către comentariu

Mare dreptate ai! :) din noiembrie o bag putin in reconditionare. Am parcurs aprox 17.000 km in 10 luni de cand o am. Cu aiguranta atunci va disparea si reclama aia ieftina.

Link către comentariu

Woaw...pai bune bre o instalatie de GPL ! mai ales ca la motorul asta e ieftina ( parca nu trebuie secventiala ) si te-ai scos...pana acum era demult pe profit :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!