Jump to content

Inchiderea centralizata la A4

schumy
 Share

Postare recomandată

Am o problema la inchiderea masinii si poate ma ajuta cineva. Atunci cand inchid masina, portiera stanga spate nu se inchide. Trebuie sa o deschid si sa o inchid si sa actionez din nou inchiderea, si tot asa de cateva ori pana se inchide. Uneori cand deschid masina aceeasi portiera nu se deschide si trebuie sa o deschid din interior. Cel mai curios a fost atunci cand portiera cu probleme nu se actiona, iar cand am actionat deschiderea masinii, portiera sa inchis iar celelalte erau deschise. Am stat o data 20 de minute pana s-a inchis. Ce parare aveti? Astept sugestiile voastre. Ma bazez pe voi. Merci mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tre sa verifici actuatorul.

si unde pot sa fac treaba asta? Eu sunt din vaslui. Sambata vreau sa ma duc la focsani la Scorpion sa schimb distributia. Sa le spun lor problema sa verifice? Ma gandesc sa nu ma usuce de bani.

Link către comentariu

Ia borna de la baterie 10 min si pune-o inapoi dupa aia. Asta ar fi cea mai ieftina incercare :( .

Daca ai inchis masina si usa aia nu era inchisa, sau inchisa complet, se poate sa-si fi memorat eroare si sa nu mai dea comanda pe acea usa. Ori resetezi cu testeru, ori cu borna. Daca nu reusesti, verifici actuatorul...

Link către comentariu

Ia borna de la baterie 10 min si pune-o inapoi dupa aia. Asta ar fi cea mai ieftina incercare :( .

Daca ai inchis masina si usa aia nu era inchisa, sau inchisa complet, se poate sa-si fi memorat eroare si sa nu mai dea comanda pe acea usa. Ori resetezi cu testeru, ori cu borna. Daca nu reusesti, verifici actuatorul...

Dar e posibil sa fie broasca stricata? Sau calculatorul portierei? Atunci cand dau comanda de inchidere si portiera nu se inchide apoi dau comanda de deschidere in momentul acela ea se inchide. Cum explicati anomalia?

Link către comentariu

Eu am patit la un A6 din '95 asa ceva. Cand inchideam, numa cand voia el sa inchida usa o inchidea. Se rezolva ori prin reset ori prin luat borna. Dar acelasi defect reaparea destul de repede, nu stiu de ce, ca nu am mai apucat sa aprofundez problema deoarece am vandut masina. Probabil ceva contact imperfect.

La unele masini ai comanda in butuc, nu stiu la a ta cum e. Dar, repet, cel mai ieftin ai iesi cu luat borna 10 min, da sa fie 10. Daca mere, mere, daca nu, cauti mai departe

Link către comentariu

Eu am patit la un A6 din '95 asa ceva. Cand inchideam, numa cand voia el sa inchida usa o inchidea. Se rezolva ori prin reset ori prin luat borna. Dar acelasi defect reaparea destul de repede, nu stiu de ce, ca nu am mai apucat sa aprofundez problema deoarece am vandut masina. Probabil ceva contact imperfect.

La unele masini ai comanda in butuc, nu stiu la a ta cum e. Dar, repet, cel mai ieftin ai iesi cu luat borna 10 min, da sa fie 10. Daca mere, mere, daca nu, cauti mai departe

bine incerc. merci mult maxu. iti spun ce am rezolvat.

Link către comentariu

salut. eu zic sa verifici minutios sa nu ai fire rupte in burduful care face legatura dintre usa si stalp ,acolo ori ai fire rupte complet ori se mai tin doar in izolatie fapt care face sa mai mearga din cand in cand,trage de fiecare pt ca poate mai sta doar in izolatia de pe fir.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Daca nu ai fire rupte cu siguranta este actuatorul defect. Astazi am intlnit acelasi defect la o skoda. Schimbat actuator-problema rezolvata

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!