Jump to content

The Black Passat Variant Highline

DomaniG

Postare recomandată

@ ADiBHN - Multumesc

Am uitat sa va zic ca intr-un final m-am pus pe treaba cu swap climatronic.Ieri am cumparat tulumba si instalatia (va trebui sa cumpar alta instalatie deoarece a fost taiata gresit ) .

post-34423-0-03036800-1437676301_thumb.j

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DomaniG

31

• DragosR

8

• Aerofan

6

• florinpbv

2

Sa mai sterg putin praful de pe acest topic .Saptamana viitoare lupu intra la un transplant de climatronic de catre o persoana "autorizata" .Dupa ce am vorbit cu F l o r i n m-am descurajat si nu am mai vrut sa fac eu acest swap deoarece nu le am cu schemele electrice complexe. Costul manoperei e 100E .Eu zic ca e foarte ok .

post-34423-0-80804500-1439649296_thumb.j

post-34423-0-08681400-1439649297_thumb.j

post-34423-0-34335000-1439649297_thumb.j

post-34423-0-62603900-1439649297_thumb.j

Modificat de DomaniG
Link către comentariu
  • 1 month later...

Intr-un final am terminat conversia de la AC la climatronic .Toata treaba a durat 18h .I-am pus si o unitate MFD1 si presuri noi .

post-34423-0-63600400-1443371724_thumb.j

Link către comentariu

Stiu mai multi care au incercat sa faca conversia si au renuntat dupa ca era destul de complicat. Congrats pentru swap, arata foarte bine! La fel si masina! 

Link către comentariu
  • 3 months later...

Noul an 2016 il incepem in forta : oringuri injectoare ,garnituri admisie si evacuare ,garnitura chiulasa (o cumpar doar dupa ce ii face planul la chiulasa) .

post-34423-0-03069500-1451822430_thumb.j

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

ti-am zis ca nu ai de ce sa iei chiulasa la smirghel...si ii iei garnitura de care ai acum.

Link către comentariu

Intr-un final a trebuit sa schimb si tachetii 8buc INNA ,ax came .Trebuia sa fac si planul la chiulasa deoarece era deplanata.Acum am chiulasa "noua" :D

Link către comentariu
  • 3 months later...

Avand in vedere ca am migrat in Germania sunt fortat de catre legi sa vand masina deoarece primesc plaketa galbena si nu pot intra in orasele mari .Problema e ca nu stiu cat sa cer pe masina si apelezi la voi care stiti cum e sa intretii o masina .In luna Ianuarie i-am schimbat : ax came ,tacheti ,oringuri injectoare ,garnitura admisie/evacuare ,curatat scaune supape .Le-am schimbat deoarece am avut problema cu garnitura de chiulasa si am decis sa fac lucrarea ca la carte.Masina merge impecabil .Turbina ,EGR ,Admisie le-am curatat eu deoarece fac parte din persoanele fixiste sa iasa perfect curat :)) .Am schimbat si furtunul de la turbina + intercooler (problema des intalnita la passat ,audi).Daca masina avea 5 trepte primeam plaketa verde. Masina are urmatoarele dotari :

- Motor 1.9 131cp AVF 6 trepte   an 2002

- Computer bord

- Tempomat

- 4 geamuri electrice + oglinzi electrice incalzite

- Xenon OEM + spalatoare + autolevel

- Interior Piele + Alcantara

- Cotiera fata/spate

- Sistem OEM 8 boxe Blaupunkt

- Navigatie originala MFD 1

- Incalzire in scaune

- Geamuri ionizate

- Torpedou frigorific

- Plasa pentru animale

- Kit pentru ski

- Climatronic

- CarKit OEM + Nokia 6310i :D

- Bluetooth

- Suspensie reglabila

- Maxidot

Link către comentariu
  • 2 months later...

Intre timp am mai adaugat  " Fusta cu senzori de parcare OEM ",rulou portbagaj ,magazie digitala yatour ,am schimbat pielea la volan apoi filtrele + ulei .In rest masina functioneaza perfect .ma gandesc sa ii fac soft (doar sa fie acolo ) nu pentru racing .

20160525_113235-01.jpeg

20160616_102437-01.jpeg

20160525_082426-01.jpeg

75.jpg

76.jpg

Link către comentariu

Super!  Sa inteleg ca a ieșit de la vânzare?  

Link către comentariu

Nu a iesit de la vanzare dar nici nu ma stresez sa o vand . Azi am dat de o firma  http://store.chiptuning-files.biz/din Cehia care face chiptuning.Am vorbit cu ei si mi-a zis ca la Stage 1 obtin 168HP / 415NM .Trebuie doar sa le trimit softul original pentru modificat .Nu stiu ce sa cred ...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

De ceva timp a aparut un scartait la relantiu ...am verificat rola intinzator curea accesorii ,cureaua si am decis sa comand cureaua OEM .Cnd am dat jos cureaua am constatat ca fulia de la pompa servo e tocita si din cauza ei imi distruge cureaua .Am avut de ales intre fulie AM (turcia 80ron ) si OEM .Desigur ca am ales OEM (100RON).

Am decis sa postez si aceasta poza deoarece unii oameni m-au facut mincinos cum ca nu pun piese OEM si ca mint in anuntul de vanzare al masinii.

13516217_1105051812899166_678850590832256443_n.jpg

Link către comentariu

Si tu pui la suflet ce debiteaza toti bagatorii de seama?!?!?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu mai pun la suflet deoarece am vandut masina . Acum ma gandesc ce sa cumpar : Passat B6 Kombi 2.0 140-170CP (nu stiu care motor e cel mai ferit de belele) sau Audi B7 Kombi  2.0 140-170cp

Link către comentariu

Cauta un BKD cu revizia C la chiulasa, in detrimentul unuia care are pb. la pompa de ulei.Nu cred ca vrei sa-ti apara martorul ulei cand rulezi pe autostrada. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!