Jump to content

The Black Passat Variant Highline

DomaniG

Postare recomandată

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DomaniG

31

• DragosR

8

• Aerofan

6

• florinpbv

2

Salut!

Arata bine de tot, imi place mult interiorul. Ce suspensie ai pe ea ,um se comporta ?

Link către comentariu

Cosmin_TDi - e suspensie de la TA-Technix .Masina e foarte lipita de asfalt ,nu iti rupe coloana avand in vedere ca e combi.Eu is foarte multumit de ea .L-am dus pe DragosR el poate sa isi expuna parerea despre tinuta de drum.

Ieri am schimbat placutele pe spate TRW la care cam primit sigurante + suruburi noi. :icon_thumleft: Maine merg sa ii cumpar stergatoarele OEM .Am gasit la selgros BOSCH la 59,99RON bucata .Mai bine merg pe OEM (parerea mea)

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

Azi am incercat carkit`ul Nokia si am ramas dezamagit.Cand sun pe cineva / is sunat apare pe display la MCD "TELEPHONE" dar nu il aud in boxe .Inainte de MCD am avut GAMMA 5.Oare trebuie sa adaptez MCD cu VAG COM ?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Mi-am propus sa va tin la curent cu ce am mai facut la Passat :

- cumparat termostat OEM (maine il schimb)

- cumparat 4 switch-uri V4NST7UL

- 4 jante originale Chicago 18" x 8j ET44

post-34423-0-92150400-1418417677_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Azi a sosit noua jucarie MAXIDOT .Ma gandeam daca spira nu e pentru volan cu comenzi :D..Problema e ca nu stiu cum sa adaptez ceasurile.Masina are IMMO 3 deci am nevoie de cod pin + interfata vag commander? Am gasit pe forum acest DIY http://vwforum.ro/topic/60232-diy-instalare-computer-de-bord/ .Pot sa urmez acei pasi pentru adaptare IMMO 3 ?Eu am MCD si as vrea sa stiu daca pot sa fac sa imi apara CD Track pe maxidot :)

post-34423-0-05626300-1423689312_thumb.j

post-34423-0-20825600-1423689322_thumb.j

post-34423-0-08171400-1423689330_thumb.j

Link către comentariu

Ai nevoie de interfata VAG K commander sa citesti pinul din ceasurile vechi si din alea noi, apoi cu un VAG com normal dupa ce ai pinul se adapteaza usor, exact ca in DIY ce l-ai postat.

Mergi la Luci ca te rezolva in 10 Minute, precis are tot felul de scule si mufe acolo.

Link către comentariu

sa modifici si poza cu masina break :) stie Florin cum.

multi km fara probleme, frumoasa masina.

Link către comentariu

Intr-un final am dat comanda (aliexpress) la o interfata VAG Commander 1.4 FULL .Maine intra la schimb de filtre + ulei.De 3 zile ma supara un fasait cand e la relantiu / accelerare (fssss fssssss) .Maine cand ii schimb uleiu o sa ma uit la tubulatura turbo sa vad pe unde am pierderi de presiune.Din fericire masina trage normal ,nu scoate fum si nu are lag.

post-34423-0-81767100-1424097324_thumb.j

Link către comentariu

De obicei se fisuzeara ultimul furtun inainte de turbo, e boala frecventa.

In legatura cu afisatul CD track pe maxi-dot, avand MCD mai trebuie doar sa tragi ceva fire, ca are TCM box-ul inclus

Link către comentariu

Intr-adevar , e furtunul S de la turbo.Iasa din tubulatura de fier care duce la intercooler.Saptamana asta o voi da jos + gaura prin care voi baga un holsurub .Cel putin asa nu mai sare furtunul S .Am rezolvat si cu firele pentru afisaj posturi radio (firele se baga in mufa verde de la cluster)

Pin               Pin   (mufa albastra din MCD ,MFD)
30   Clock      8
31   Data       9
32   Enable   10

Saptamana asta trebuie sa imi ajunga rotile de SLR  :D 18 5x112 8,5J ET 35 .

post-34423-0-69995800-1424685667_thumb.j

Modificat de DomaniG
Link către comentariu
  • 3 months later...

De ceva vreme ma gandesc sa vand masina si sa cumpar un Passat B6 .Sa fiu sincer nu stiu cat sa cer pe masina avand in vedere ca in piata din Arad un Passat 3bg 1.9 din 2005 cu interior de plus ,halogen ,climatronic costa 3950E neinscris.Avand in vedere ca masina mea e din 2002 si e mult mai dotat fata de cel din piata cat sa cer ?

post-34423-0-38731100-1432552959_thumb.j

post-34423-0-34646800-1432552971_thumb.j

post-34423-0-12979500-1432552982_thumb.j

Link către comentariu

Holly shit! Ce misto dau jantele pe ea. :) OK...Semnul de Daimler e din alta poveste. Dar per total, jantele arata super misto pe masina. Ii schimba total look-ul.  :icon_bounce:

Link către comentariu

in piata din Arad un Passat 3bg 1.9 din 2005 cu interior de plus ,halogen ,climatronic costa 3950E neinscris.Avand in vedere ca masina mea e din 2002 si e mult mai dotat fata de cel din piata cat sa cer ?

1650, negociabil; a ta nu e tipla ca alea :D

Link către comentariu

Jantele Chicago le mai ai? Arata impecabil masina :D Nu te-am vazut niciodata in oras, esti din Arad? 

Link către comentariu

Incredibil. Vrei sa o vinzi si pe asta? O ai de mai mult de jumatate de an si deja vrei sa o vinzi. Defapt stiu care-i problema. Nu prea mai ai ce sa faci pe ea si e plictisitor, ca la mine. Nici eu momentan n-am ce sa mai fac pe masina dar inca nu o vand :D.

Pai cere si tu un 5000 si vezi cat ajungi sa iei pe ea pana la urma. Daca poti sa si dovedesti km reali eu zic ca ai sanse sa o dai.

Link către comentariu

@DragosR - Am observat ca majoritatea au doar 178.000 -179.000.Doar 1 singur Passat am vazut sa aibe 235.000

@bbbogdannn - Normal ca locuiesc in Arad .Zilnic merg in centru si fortuna.Nu mai am jantele Chicago.

@ Aerofan - Vreau sa trec la ceva mai nou .Masina asta chiar are dotari iar de adaugat as putea climatronic dar nu am nervi de desfacut + ca nu le am cu electrica.Nu m-am plictisit de ea deoarece zilnic ma bucur de ea si saptamanal ies in afara orasului.Nici nu ma lasat la greu din moment ce i-am oferit doar piese OEM :D .Km reali pot sa ii dovedesc deoarece anul trecut a avut intrare la VW in Germania .Masina arata ireprosabil la interior .Motor + cutie + articulatii impecabile.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intr-un final vreau sa pun climatronic .Apelez la cei care au cunostiintele de a ma ajuta "verbal" .Am gasit tulumba + instalatia electrica la 200Ron.Stiu ca am nevoie de panou climatronic + senzor radiatii din plansa de bord.Masina are BC si senzor temperatura exterioara.

Masina donatoare e un Passat 3BG 2.5 Europa.E greu sa leg instalatia electrica ?

Link către comentariu

iti da pachetul complet, cu toti senzorii si motorasele?

Luci ce zice la treaba asta?!?

Link către comentariu

Tulumba (tot cu motorase) + instalatia electrica + senzor radiatii din plansa de bord.De atat am nevoie .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In weekend am fost intr-o mini excursie prin tara si ma declar foarte multumit de masina .Vroiam sa o vand dar m-am razgandit .

post-34423-0-53747100-1437675472_thumb.j

post-34423-0-65093000-1437675480_thumb.j

post-34423-0-83951900-1437675496_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!