Jump to content

BORA Variant TDI Automatic Rave Green

rudolf.s

Postare recomandată

O masina cum rar vezi , felicitari . Busonul pt ulei de R8 de unde l-ai comandat ca vreau si eu , ai vreun cod cumva pt el?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rudolf.s

300

• Circoloco

36

• Muale

34

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Capacul a costat 30 RON la PBN si are codul 420 103 485 B.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nimic nou?

Am citit tot topicul si am ramas placut impresionat, e o masina facuta cu mult bun gust, arata cat se poate de "legata"

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu știu dacă am pus poze cu capacul de la tweetere, dar postez acum.

dsc00173mil.jpg

dsc00172f.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Superba masina,am vazut stiker-ul de pe luneta de demult,cand mergeam spre casa mereu o vedeam inainte,acum nu stiu daca inca mai stai pe la 1 mai.

Felicitari,este o masina unica!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Ti-am vazut masina in fata la Liceului Economic in Arad. Tareee frumoasa s-a facut :)

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

fotografia aia este din 10 martie 2009,daca la ea te referi.

nu te baga in seama aiurea,intrebarea era pentru proprietar.

btw@rudolf:excelenta culoarea de pe bord.

as fi si eu interesat.

cit a durat operatiunea?

Modificat de SRV-JM
Link către comentariu

BAI SUNT DEMENTIALE luminile de bord asa clare pfff imi plac rau sa nu dea naiba sa le schimbi..vezi ca poti sa schimbi separat ldeurile de la BC app

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu

foarte multe idei mi-au venit citind acest post. Unele chiar cred ca o sa le aplic si eu, altele nu mi se potrivesc. Sa-i dai un aer mai practic cred ca ar merge si un carlig de remorca, face masina mai barbateasca. Mi-au spus niste fete frumoase si inteligente.

Link către comentariu
Sa-i dai un aer mai practic cred ca ar merge si un carlig de remorca, face masina mai barbateasca. Mi-au spus niste fete frumoase si inteligente.

Buna asta. :offtopic: Daca ar fi spoiler pentru carlig m-as gandi. :D Tare....

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

M-am uitat putin prin topic si mi-am dat seama ca nu am poze cu navigatia, deci:

dscf3105s.jpg

dscf3124.jpg

Am trecut la anvelopele de iarna, pentru ca ar cam fi momentul. Pentru ca jantele erau cam zgariate, m-am hotarat sa le vopsesc. Nu am vrut aceeasi culoare ca inainte, am ales ceva mai deosebit. M-a costat operatiunea (mai mult decat am crezut) 600 RON.

Update de km:

dsc00133j.jpg

Jantele:

dsc00136uo.jpg

Deoarece gumele vechi erau cam uzate, a trebuit sa iau si cauciucuri noi. Dunlop Winter Sport M3 205/55/16: 377 RON / buc = 1508 RON.

Pe masina:

dsc00134ij.jpg

Alta surpriza: urmeaza faruri noi, model nou. Sunt cumparate deja, si trebuie sa ajunga.

441-1179PXNDAM2.jpg

uebersicht-441-1179PXNDAM2.jpg

Link către comentariu

Imi plac jantele se potrivesc mai bine acum cu noua vopsea. Ma bucur de asemenea ca ai ales modelul acesta de stopuri LED. Am o intrebare: cu cat este mai joasa masina fata de stock? 30mm? Eu am jante pe 17" si acum iarna voi trece la tabla 15" si nu stiu daca o sa mai merg :screwy:. Teoretic cauciucul gros de pe 15, compenseaza cauciucul subtire si janta mai mare de pe 17".

Si inca una :). Pragurile sunt votex sau de pe GLI USA cumva? Costuri?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masina e lasata cu 35 mm. Cel putin asa scrie pe suspensia H&R Cup Kit. Trecand de la jante pe 17 la jante pe 15 (eu as fi trecut pe 16 :) ) nu ar trebui sa ai probleme pentru ca diametrul exterior al anvelopelor ar trebui sa fie la fel, deci nu ar trebui sa fie schimbari.

Pragurile sunt Votex, comandate direct din catalogul de accesorii cu codul 1J5 071 685 K 9AX. Preţul in catalog este de 229.00

Link către comentariu

Si poze cu noile faruri cand pui ? Eu am vazut-o in fata blocului si ii sta f bine. E mai ochioasa decat inainte :). Sa le stapanesti sanatos :unsure:

Link către comentariu

Foarte frumos vopsite jantele zic ca a meritat bani! O idee :etrieri vopsiti negru. :unsure:

Cum se comporta navigatia? (banuiesc ca este luata de la poporul drag si prieten chinez) ma batea si pe mine un gand asa .

O zi buna si multi km fara probeleme

Link către comentariu
  • 1 month later...
Planuri de viitor:

img00042pa.jpg

Salut! foarte frumoasa masinutza..... ce sa zic m-ai facut din ce in ce mai curios cu ce ai mai facut pe la ea asa ca am parcurs toate paginile..:) am fost placut surprins sa mai vad inca o bora culoarea RAVE GREEN asa cum am si eu.sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente

fiind prima data cand poastez am pus poza aia cu masina acolo fara sa vreau:D

fiind prima data cand poastez am pus poza aia cu masina acolo fara sa vreau:D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!