Jump to content

BORA Variant TDI Automatic Rave Green


rudolf.s

Postare recomandată

Si eu zic sa incepi sa schimbi piesele after market cu unele stoc, plus diferenta evident, si sa dai masina cat mai aproape de stoc posibil.

 

Piata pentru masini de genul asta e mult prea restransa si risti sa stai cu ea prea mult, timp in care ea isi pierde din valoare, nu castiga. Plus ca foarte multi, la fel ca majoritatea de pe aici, prefera sa ia o masina stoc si apoi sa o modifice ei, nu sa ia una deja modificata la care nu au ce sa-i faca...

 

A fost un proiect frumos, unic, dar cred ca i-a venit timpul sa se retraga in glorie.

Uita-te si pe afara, mai toate masinile modificate sunt "striped" si vandute stoc si cu motive foarte bune. Le dai si mai repede si iei si mai multi bani!

Link către comentariu
  • Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • rudolf.s

    300

  • Circoloco

    36

  • Muale

    34

  • JonDoe2

    12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu investesc sute de euro in piese si vopsit. Mai bine las din pret. Cat dau pe modificari nu casrig din piesele vechi.

Sent from... who cares?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Si din pacate alternatorul loveste din nou. De data asta nu se mai poate repara (nici nu mai e indicat) si ca atare e nevoie de unul nou. As lua second dar poate peste o saptamana se strica si ala. Pe langa alternator mai trebuie schimbata si cureaua si intinzatorul. Chiar daca l-am schimbat in septembrie. Cred ca e si o alta problema acolo. Mi-e teama sa nu fie si compresorul de clima. Si asa piesele ma vor costa vreo 200 € - de manopera nici nu mai zic.

Ca atare, masina mai scade la pret. Pret nou: 3.999 €

Link către comentariu

Din păcate trebuie să o faci, să nu rămâi cu ea pe şanţ. Că pui piese sh dar mai puţin obosite e altă mîncare de peşte. Oricum la vînzare nu e nimeni curios de ce ai pus acolo....

Link către comentariu

Și totuși, nu vreau sa rămân în drum.

Sent from... who cares?

Link către comentariu

3999 € și îți dau masina bonus. :P

Sent from... who cares?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am schimbat sambata ulei, filtre si flansele de la amortizoare. Era groaznic cum bateau deja. 

Filtre Knecht / Mahle, ulei Aral. Sper sa fie ultimul schimb pe care il mai prinde la mine. Ma gandesc serios sa mai las din pret. :(

 

 

post-2155-0-73209400-1403527102_thumb.jp

post-2155-0-36224900-1403527103_thumb.jp

post-2155-0-88607900-1403527103_thumb.jp

Link către comentariu

hehe ..e si putin mai tinerica dupa revizia asta  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Mda, nu am avut incotro. Pana scria pe bord 320.000 nici macar o oferta nu am avut. Acum au inceput sa imi ofere macar masini la schimb. Asa sunt oamenii: vor sa fie mintiti. Diferenta e de 130.000 km si o spun oricui.

Link către comentariu

oricui, chiar si celui care e gata sa iti dea banii si vestea il face sa se razgandeasca? :P

:RO flag:  oricum, nimic nou. expresia "nu bate, nu troncane" are gama larga de aplicare la auto, de la km dati inapoi la rugina acoperita cu stickere si masini dauna totala reparate (a nu se intelege ca astea s-ar aplica in cazul tau)

Link către comentariu

Absolut oricui, inclusiv celui care e la un pas sa cumpere masina. Daca a vazut-o si da inapoi pentru ca sunt km mai multi inseamna ca nu a vrut sa o cumpere. KM dati inapoi sunt singura sansa sa faci oamenii sa gaseasca anuntul si sa se uite la el. Nu se vinde nimic peste 200.000, oricat de buna ar fi starea. Asta e piata. Din pacate....

Link către comentariu
Trutan Darius

Am eu alternator si intinzator daca te coafeaza cu ceva:D

Link către comentariu

Urmaresc topicul de multi ani si e o placere sa vad cat de bine s-a pastrat masina asta.

Spor la vanzare. Probabil as fi luat-o eu daca o vindeai acum 1 an jumate.  :D

Link către comentariu

Am deja alternator nou nout. Si curea. Si intinzator. :)

@mada_eim: era de vanzare dar nu la pretul ata. :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am resuit sa comand in sfarsit alte led-uri pentru proiectul "pozitii si semnalizare pe acelasi bec led". Din pacet primul model s-a defectat in timp destul de scurt si chiar daca am primit altele, si alea s-au dus. Au inceput sa flicare foarte urata pozitiile si nu se mai stingeau cand porneau cele portocalii. Modelul nou insa e exact ce trebuie. cand se aprinde partea portocalie cea alba se stinge si ramane stinsa pana se opreste semnalizarea. Si totusi, un bec parca si aici face figuri dar sper sa rezolv cu vanzatorul. Pana atunci un filmulet:

 

POZE:

 

554052124_o.gif

Link către comentariu
  • 1 month later...

Se pare ca cineva ar fi interesat de masina dar cautand pe internet am gasit vaolarea emisiilor de CO2 pentru masina de 178 g/km (fiind automata) si atunci tipbrul verde e... 1700€! Evident ca nu va cumpara nimeni masina in conditiile date, asadar va trebui sa o dau cu "procura". Daca cineva stie mai multe detalii despre cum decurge o astfel de tranzactie, astept detalii. :)

Din cate am inteles radiez de la finante masina si o trece noul proprietar la el in sector si fac o imputernicire la notar prin care noul proprietar are toate drepturile legate de masina. Altceva?

Link către comentariu

Vezi ca e topic dedicat prin "legislatie" pe tema asta. ;)

 

Teoretic nu trebuie nici o imputernicire - tu faci contractul de vanzare cumparare, radiere de la fisc etc - si in topic mai e o chestie mentionata. Ce face omul apoi cu masina, treaba lui. Asa circula mai multe masini decat poti crede... Rezultatul acestei taxe absurde...

Link către comentariu

Nu imi plac solutiile asea dubioase dar taxa asta e absolut abuziva. Eu m-am conformat tuturor normelor cand am cumparat masina in 2005, ba chiar am platit si vama si tot ce a fost nevoie ca acum sa nu pot vinde masina din cauza unei taxe aberante. :(

 

O sa mai caut informatii sa vad cum decurge toata treaba.

Link către comentariu

cred ca e ok si cu contract de comodat, prin care stipulezi ca trebuie sa plateasca toate traznaile ...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!