Jump to content

Golf 5 1.4

DanielDNY

Postare recomandată

Stealth ; citeste mai atent ca l-am intrebat eu cat a dat pe masina

Restul, numai incurajati cotizarea si hotia..ca si asa e plina tara asta ; va doresc sa va scoate ochii toate camioanele si dubele cu xenon pe care le veti intalni.

Cum au zis si colegii, pui becuri normale h7. Scoate saraciile alea ca ii chiorasti pe altii aiurea. Xenonul nu a fost conceput pt a fi utilizat pe faruri cu oglinda.

Link către comentariu
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DanielDNY

35

• cogdao

13

• bgd_b92

7

• davydsss

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sunt din Turnu Magurele , nu am gasit nicaieri la mine in oras . Mi le poti trimite prin curier ? In afara de mufe ce mai trebuie ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa mult chin , stres si multi nervi , in sfarsit e cu DNY la numar :) Am dat jos instalatia XENON , am pus becuri normale etc , si a fost in regula . Am schimbat ulei , filtru ulei , filtru combustibil , filtru aer , filtru polen , parbriz si in rest nu mai am in ce sa investec . Acum vor incepe modificarile :D

post-35172-0-44257000-1412179145_thumb.j

Modificat de Golf_LGE
Link către comentariu

Multumesc , sunt in cautare de niste jante frumoase cu buza . Inca nu imi place nimic .  Am gasit doua dimensiuni la prindere , aveti idee ce prindere am eu pe masina ? Vad ca e diferenta intre Golf 4 si 5 .

Modificat de Golf_LGE
Link către comentariu

Mai mult ca sigur 5x112 pt golf 5 / leon 1p si octavia 2 parca ; 5x100 e la golf 4, ibiza, polo,leon 1M, skoda 1 tour,etc ; iti recomand ceva OEM pe 16 cu roti 205 55 16 ! 

Link către comentariu

Va multumesc frumos , in principiu eu caut cu buza , una cat mai mare :D . Pe 16 sa fie , 15 e oarecum mic ... 17 deja prea mari si grele pentru motorul ei de 80 de cai .

Link către comentariu

Buna dimineata , am gasit la cineva modelul atasat in poza de mai jos . Are 5 bucati si imi cere 350 euro . Una din jante este putin ovala dar cu 50-80 de lei se poate repara ( sunt fara anvelope si sunt pe 16 ) . Ce parere aveti ?

post-35172-0-62151600-1412399587_thumb.j

Link către comentariu

Nu le-as lua..sunt genul de jante la care trebuie o suspensie ( reglabila ) foarte low...plus ca sigur au J ul mare si ET mic..as lua ceva original, calitatea si rezistenta in timp nu se compara cu cele aftermarket..gasesti la 1000 lei roti complete OEM

Link către comentariu

Nu, cauta ceva model original si sa fie drepte.Gasesti la banii astia lejer pe 16. Nu te grabi!

Link către comentariu

Am inteles . Atunci voi mai cauta ceva prin zona mea , ceva original WV . Doresc pe langa mine , ca sa le pot vedea fizic .

Link către comentariu

Incearca sa scapi de crom-ul din fata de pe grila si de presurile de la roti. In rest, super masina. Cati mai multi km si spor la modificat!

Link către comentariu

Incearca sa scapi de crom-ul din fata de pe grila si de presurile de la roti. In rest, super masina. Cati mai multi km si spor la modificat!

Voi incerca , multumesc .

Link către comentariu

Acum tu nu lua de bun tot ce zic toti..masina trebuie sa o faci pe placul tau ! Cel mai important este sa iti placa tie nu ce zice lumea..daca iti place un model de jante anume, vezi sa fie J / ET si prinderile apropiate de cele originale.

Link către comentariu

Pai raman la ideea cu jantele cu buza , sa dau jos aparatorile de noroi ca nici mie nu imi plac . Doar ca in ultima vreme am avut foarte foarte putin timp liber .

Link către comentariu
  • 4 months later...

Sa mai aduc putin topicul la viata :D

Am lasat achizitionarea jantelor in primavara ( am cumparat doar jantele din tabla pe 15 pentru anvelopele de iarna ) .

Intre timp , am schimbat bujiile , placute frana fata si spate , reglat timonerie ( aici este un tutorial si pe net cu reglarea , daca doriti va postez ) , am dat cromul de pe chederele la usi jos , montat bloc lumini cu functia AUTO + senzor lumina , alta baterie Varta Sylver Dinamic de 61 . Am facut in jur de 8 mii de km pana acum , m am obisnuit cu ea . Urmeaza saptamana care vine sa ii montez si kitul de lumini de la fiecare usa .

post-35172-0-84066600-1423843020_thumb.j

post-35172-0-40161700-1423843027_thumb.j

post-35172-0-41351700-1423843031_thumb.j

post-35172-0-44704600-1423843036_thumb.j

post-35172-0-18665400-1423843041_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!