Jump to content

Golf 5 1.4

DanielDNY

Postare recomandată

Salut , de cateva zile intrat si eu din nou in grupul VW . Aveam nevoie de o masina mai noua , motor mai mic , consum mai mic etc . Dupa lungi cautari am ajuns la concluzia ca vreau un un Golf 5 . Nu am gasit nimic multumitor la mine in judet , asa ca am mers in Drobeta Turnu Severin , si am luat acest minunat Golf . Este din 2005 , motor 1.4 , climatronic , inchidere centralizata , oglinzi electrice , etc etc . Are si mici bube : parbriz crapat , grile centrale bord rupte , un plastic din portbagaj spart , iar pe partea mecanica sta foarte bine . Am facut o constatare mecanica intr-un service , am fost multumit ca nu avea nici macar o bucsa de schimbat , fara erori in bord , si intr un final am facut actele si aia a fost .

post-35172-0-22065400-1411312885_thumb.j

post-35172-0-94459400-1411312895_thumb.j

post-35172-0-77370000-1411312909_thumb.j

post-35172-0-36124400-1411312916_thumb.j

post-35172-0-29571100-1411312922_thumb.j

post-35172-0-96433700-1411312926_thumb.j

post-35172-0-53155200-1411312931_thumb.j

post-35172-0-54170300-1411312936_thumb.j

post-35172-0-07125400-1411312941_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DanielDNY

35

• cogdao

13

• bgd_b92

7

• davydsss

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sincer eu sunt din Drobeta Turnu Severin  si nu tin minte sa fi vazut masina asta,ceea ce mi se pare ciudat.Orasul e mic deci e imposibil de a nu fi vazut o masina macar o data...na poate omul mergea rar cu ea.In fine ,ce motor 1.4 ? TSI sau aspirat sau cum? tu de unde esti? Are xenoane din fabrica?bixenon?,scaune electrice,piele?

Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de davydsss
Link către comentariu

Spor la aranjat si km fara incidente....frunoasa culoare. ..... xenoanele sunt puse de el nu sunt de fabrica se vede;)

Link către comentariu

Parca nu merg liniile cromate + alea din fata cu jantele negre sau mi se pare doar mie?si oglinzile mi se pare ca au alta culoare,doar cred nu stiu sigur.

Modificat de davydsss
Link către comentariu

davydsss - masina nu prea a fost folosita si este de aproape 2 ani in tara . Are motor de 1.4 ,55 kw . Xenoanele sunt puse de proprietar . Nu are scaune electrice si nici piele . Multumesc

ady.kmn - multumesc frumos .

The_Ego - sincer nu stiu ce model sunt . Fostul proprietar a zis ca asa a venit cu ea din Germania ( sunt vopsite in culoarea masinii ) .

Masina este gri cu o tenta de verde . Are o linie de crom lipita pe marginea chederelor  si pe grila din fata . Iar pe oglinzi are folie de carbon lipita :) Am inceput si cursurile la facultate , si nu am avut timp sa o inscriu pe numele meu . Bine ca joi ii schimb parbrizul ( este spart si nu ma trec cei de la RAR ) . Dupa care , vreau sa ii iau un set nou de jante . La cealalta masina am pe 17' cu o mica buza , tot asa as vrea , dar sa nu o ingreunez prea mult ca , creste consumul :) . Doresc si o navigatie si vedem pe parcurs ce ii mai fac .  Pana acum sunt multumit de ea . Am pus si cateva poze de la interior facute de fostul proprietar . Intre timp a primit si o curatare la tapiterie de aproape o zi intreaga .

post-35172-0-64299300-1411321183_thumb.j

post-35172-0-53615800-1411321188_thumb.j

post-35172-0-68987400-1411321192_thumb.j

post-35172-0-56496600-1411321196_thumb.j

Modificat de Golf_LGE
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Cred ca ar trebui sa scapi de imitatia aia de carbon, o dai frumos jos si poti sa le vopsesti, mai degraba RCD510 decat navigatie, nu stiu cat ai sa folosesti navigatia si daca tot e sa o folosesti nu cred ca nu ai un smartphone care sa aiba gps pe el... 

+1 pentru cotiera (urmeaza sa iau si eu una dar nu pica nimic la un pret decent, ma refer ceva oem)

Poti sa iti pui tempomat ca si imbunatatire.

Referitor la jante sa cauti ceva bun dar sa nu aiba prea multe kg/janta. Am aceeasi motorizare pe golful meu si dupa ce i-am pus jante de audi s-line a picat rulmentul fata(o janta de a mea plus guma are 30 si ceva de kg, nu mai stiu exact) plus ca mi-a crescut consumul cu 1l.

Multi km cu bani putini :)

App daca ai sub 30 de ani e cea mai proasta investitie sa o treci pe numele tau!!! Platesti rca-ul de te usuca, eu la 25 de ani plateam 870/6 luni b3 fara incidente. Am trecut-o pe numele altei persoane si acum e 250/6 luni.

Modificat de AndreiBKR
Link către comentariu

AndreiBKR - multumesc frumos . Voi scapa de colant , ca peste tot unde te uiti , e colant .... Am vazut ca majoritatea au rcd510 , probabil ca unul voi cumpara si eu .  Cotiera e in plan , astept cateva poze de la un centru de dezmembrari  ( vrea 450 de lei pe ea ) . Ce este un tempomat si ce modificari implica ? Jantele de acum sunt destul de usoare ( la cealalta masina , am tot asa peste 30 kg fiecare dar oricum consumul este enorm la ea ) , inca nu m am decis ce model de jante sa aleg . Masina trage bine , dar daca treci de 120 , se simte bine la consum . Am putin sub 30 de ani , dar tot pe numele meu trec masina , ca nu este asa mare la mine . ( se calculeaza si in functie de oras etc etc ) .  Am facut in jur de 800 km intr o saptamana cu ea si e ok pana acum .

Link către comentariu

La cati mai multi km pe săptămână si fata incidente. Eu in 4 luni cam asa de cand mi'am luat masina asta am facut app 10.000:)))

Link către comentariu

Tempomatul e pilotul auto, la drumuri lungi te ajuta, mentine viteza constanta. Referitor la RCD510, e mai ieftin fata de RNS510. Totodata cred ca o sa te bata gandul sa iti pui si boxe pentru spate ca lipsesc, cel putin la mine asa e.

Link către comentariu

Uita-te pe forum si gasesti tot ce trebuie facut pentru a pune tempomat!Nu e vorba de oras,e vorba de cati ani ai carnetul(experienta),e vorba de varsta,e vorba de motor,nicidecum de oras sau etc etc!

Link către comentariu
davydsss - e in jur de 410 lei pe an , deci e ok . cogdao -  multumesc, imediat dupa ce termin cu inscrierea pe numele meu , incep sa o fac pe placul meu .

Dar am o problema sa zic asa , oare ma trece RAR ul cu xenoanele alea in faruri ?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Ce sa zic..personal..mi-ar placea, daca o sa o personalizezi cu totul atlfel..fara jantele alea oribile, fara folia de carbon care e pusa total aiurea si neuniform ( modelul ), fara xenoanele din far ( cu care nu vei trece RAR-ul ) , fara cromul ala si reflectorizantele alea lipite pe eleron...cu niste roti frumoase OEM 205 55 16, un rns / rcd in  bord, o cotiera, un volan cu comenzi, niste pedale de GTI , fusta spate vopsita in culoare caroseriei...hehehe :))  cati km are si cati bani a fost masina ? 

Link către comentariu

Pai are 133 de mii , si pretul ei a fost de 3800 euro ( are taxa platita ) . Adica cum nu trec rarul cu farurile alea ? :tuktuk:  Deci nu vreau sa cred asa ceva .....

Link către comentariu

Ultima oara cand am fost la RAR a fost acum 7 ani . Atunci am fost cu masina in regula si a fost ok .  Adica pot sa scot becul de xenon si pun H7 fara modificari si e ok ?  Inca nu am avut timp sa analizez farul mai bine , dar voi incerca diseara cand ajung acasa .

Link către comentariu

Si daca vrei cşenoane pune-ţi faruri cu lupă... pe oglindă e criminal pentru restul participanţilor la trafic  :dry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!