Jump to content

care sunt limitele cand ai la dispozitie toate piesele posibile?

mascotica
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor  detin o skoda fabia comfort din 2001 1.9 tdi. In urma cu 1 an am cunoscut o persoana ce mi-a devenit si foarte bun prieten , acest prieten dezasambleaza in general  fabia 1.Ideea este in felul urmator, am plecat de la masina cu dotari de baza din 2001 si am ajuns la o masina aproape full insa inca ma lovesc de anumite probleme , stiu ca aici pe forum sunt veterani ai modificarilor asa ca va cer solutii , repet detin  piese si am posibilitatea sa iau orice de pe o masina din anul 2001 pana in anul 2007 .
L-am cunoscut pe domnul Cristian zilele trecute  (bundy)  ce mi-a montat alarma oem , doresc in continuare sa merg numai pe oem , mi-e mult mai accesibil sa pun intrebari aici, daca sunt binevoitori sa ajute decat sa deranjez oamenii  zilnic cu diferite intrebari. Am sa enumar modificarile aduse masinii si  am sa enumar si ce mi-as dori sa stiu daca se poate face oem sau nu pe aceasta masina, daca sunt soluti sau nu .

aceasta a fost masina de baza

Skoda   Fabia Black metallic

skoda interior

dupa care  a ajuns asa ;

dfgdg

ffffffffffff

10175995 751797564854252 9067792757457543076 N

1150137 751797668187575 6828490070891473503 N

evacuare completa  , tipsuri finala sebring , kit vrs , soft , jante , navi , paravant , suspensie reglabila , faruri bixenon, tempomat  , lampi facelift , camera mers inapoi , pachet geamuri colorate fabrica , plafon  negru complet , pachet sport interior (scaune,fete usi, volan sport,schimbator piele, inchizatoare cromate,bancheta, centuri rosii, presuri contur rosu,camera supraveghere trafic,plasa polita )  practic interior complet negru  el fiind jumatate crem  din fabrica , alarma,  lumini zi etc  mentionez ca mai mult de 80 % sunt piese oem .
In zilele ce urmeaza  voi monta senzori parcare oem plus incalzire scaune  si duze incalzite , uneori ma mir cat de multe obtiuni pot fi pe o masina de clasa mica ca asta ,  intrebarea mea este urmatoarea, luand in calcul ca detin piese si de pe un vrs model de top  :
Pot face inchiderea geamurilor din cheie cat si deschiderea lor?
Am reusit zilele trecute sa schimb centralina si sa am activa comfort semnal insa problema este ca cu centralina de an nou nu imi mai functioneaza stergatoarele pe intermitent adica pe variatorul de timp prima trapta  , sper ca  saptamana asta cand voi merge la mr. bundy pt montajul senzorilor si al incalziri  sa o scoatem la capat cu toate ....
Va rog  daca mai sunt lucruri ascunse ce le pot activa  cu sau fara modificari tehnice dar sunt disponibile  si nu le-am mentionat sa mi le puneti  in vedere !!! 
Am o singura ambitie  sa o fac cat pot de full  cu lucruri practice(interior , tehnic )  si aspectoase (exterior ) stima dragi prieteni!!

Frumoasa ambitie, dar de ambitia de a scrie corect, fara o mie de greseli gramaticale ce zici ?! Modificat de lucian.1950
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Felicitari pentru munca, arata foarte bine masina.

Inchiderea geamurilor din telecomanda se poate face sigur, deschiderea nu stiu, depinde de centrala cred.

Link către comentariu

Asta spuneam,ca detin 5 module comfort de pe echipari diferite , trebuie sa fie o solutie, auzisem ca modulul de pe vrs ar merge , voi verifica luni...
Multumesc pentru aprecieri!

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Imi cer scuze pentru greselile prtografice , scriu in graba dupa telefon iar dupa ce le am observat nu am avut posibilitatea de a le corecta , scuze...

Link către comentariu

Cred ca ar fi interesanta si o prezentare in aria "masina mea"

Modificat de loghy
Link către comentariu

Am sa fac asta insa dupa finalizarea tuturor progreselor , merci!

Link către comentariu

Pai asta e si ideea...sa vedem progresul...nu rezultatul final...

Imi plac jantele...sunt pe 16 nu?

Link către comentariu

Limitele sunt cele impuse de producatorul autovehiculului: Fabia vRS.

Mai mult nu vei putea face. De ce? Ai mentionat ca doresti sa folosesti doar piese OEM. Asta inseamna Mascotica, ca va trebui sa deschizi capota si sa umbli nitel si la motorizare, nu numai la activarea unor functii ascunse.

Succes.

Link către comentariu

Salutare , dacă nu am menționat nu însemna că nu s-a umblat , mașina are 140 cp momentan suficienți .
 Fabia vrs nu vine cu toate dotarile așa ca sunt persoane ce se pricep mai bine la așa ceva ca de exemplu senzori ploaie și lumina de la polo și multe altele , tind sa cred ca la exterior și motor sunt în stadiul de "suficient"

Modificat de mascotica
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!