Jump to content

Golf 7 GTI

alexbejan

Postare recomandată

Probleme observate pana acum:

- torpedo-ul se deschide random la o frana mai brusca/speed bumber chiar daca in el este numai manualul si un dosar plic cu actele de circulatie. Si daca il apasa undeva sub maner sare.

- daca ridic ambreiajul usor parca agata ceva si se ridica asa parca in trepte extrem de mici, daca il ridic rapid este ok. 

- dcc/suspensie face un zgomot ciudat la denivelari la viteze mici - asta a fost raportata si la VW si mi-au dat inca 500-1000km sa mai astept poate "se aseaza"

Parerea mea e ca VW a scazut "un pic" calitatea pe ici pe colo ca sa fie ieftina si usoara masina.... Poate generalizez aiurea dar asta e parerea mea. :(

Link către comentariu

Cam ciudat pentru ca nu cred ca torpedo'ul are un sistem sau este diferit fata de Golf 7 normal si din ce am vazut nu sunt probleme.

Link către comentariu

Problema la torpedo a fost rezolvata, era din cauza spatiului foarte mic in apropierea sistmeului multimedia. Aveam acolo un dosar care tot impingea. Daca las numai manualul pare sa fie ok.

Link către comentariu

Asta cu suspensia zgomotoasa nu ma mai mira cu nimic la VW. Eu cand am trecut de pe Clio pe Audi A4 B8 am zis ca sunt nebun ca auzeam tot felul de zgomote la suspensie la denivelari.Am verificat masina de zeci de ori, nici un joc absolut nimic.Apoi m-am obisnuit cu ea asa. Una peste alta bucura-te de GTI.

Modificat de ajaccio
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

La mine e dead silent. 9000km in bord, dcc si jante 18"

Edit: (informativ) comandata pe 10.02.2014 si ridicata pe 10.04.2014

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Probleme observate pana acum:

- torpedo-ul se deschide random la o frana mai brusca/speed bumber chiar daca in el este numai manualul si un dosar plic cu actele de circulatie. Si daca il apasa undeva sub maner sare.

- daca ridic ambreiajul usor parca agata ceva si se ridica asa parca in trepte extrem de mici, daca il ridic rapid este ok. 

- dcc/suspensie face un zgomot ciudat la denivelari la viteze mici - asta a fost raportata si la VW si mi-au dat inca 500-1000km sa mai astept poate "se aseaza"

Daca cineva are cunostinte despre cauze posibile, feel free to give a shout. :)

Dupa ce saptamana trecuta masina a ramas la PBN 2 zile pentru investigatii, astazi urma sa o las din nou pentru teste suplimentare. Azi dimineata cand am ajuns mi s-a spus ca au primit chiar cu putin timp inainte raspuns de la fabrica: se sugereaza inlocuirea casetei de directie. A fost comandata si urmeaza sa vina in urmatoarele zile. Nu am mai lasat masina pentru ca nu avea sens, astept mai intai sa vina piesa.

Intre timp, deja troncane serios peste denivelari, la viteze mici, gen trecut peste speed bumps. Nu stiu daca de la frig, daca pur si simplu s-a agravat, sau poate de la ce au umblat mecanicii cat au facut investigatii, dar sper sa se termine povestea odata cu schimbarea casetei. Trist, dar macar e pe garantie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!