Jump to content

Golf 7 GTI

alexbejan

Postare recomandată

A venit. Short review: masina este excelenta. :)

Raport foarte bun performante/consum. Depasiri destul de nervoase si consumul este pe la 7.5. Am scos chiar si 7 pe un drum mai liber.

Anyway, deschid topicul mai mult pentru viitori cumparatori daca au intrebari.

+ Cateva poze de show off. :)

post-138500-0-76833300-1410981836_thumb.

post-138500-0-40009300-1410981846_thumb.

post-138500-0-26402000-1410981931_thumb.

Link către comentariu

Haha, tare. Ai mai pus cateva de la livrare.

Nu sunt din Baia Mare, dar vin destul de des pe acolo. Tu erai cel ce trebuia sa vada masina? :)

Link către comentariu

Nunu, de ce?

Am vazut pozele pe pagina de la Robot, de pe facebook, si acuma cum ai postat si tu, mi s-a parut ca stiu masina :))

Link către comentariu

A ok. Era cineva programat sa o vada ca voia sa comande una dar nu era in Baia Mare cand am fost eu sa o iau.

Link către comentariu

Mai mult ca sigur colegul a intrebat sa vad ce discount ai optinul. Stim cu toti cat costa o astfel de masina.

Link către comentariu

Stiu ca la asta se refera. Tocmai din acest motiv vreau sa ramana confidential. Dar, va pot recomanda cu incredere maxima sa vorbiti la Robot in Baia-Mare.  ;)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, arata bine de tot pe alb, mai ales cu grilele de la proiectoare negre, contrastul e perfect!

Link către comentariu

Salut sa o stapanesti sanatos..ce optionale ai pus? 

Modificat de Shellshock
Link către comentariu

E foarte frumoasa. Da si eu tin parerea colegului de mai sus. Pacat ca nu ai ales DSG. Acuma fiecare cum ii place normal. Dar e frumoasa foc. Noroc de ea si grija mare. Pune poze mai multe cand ai timp

Link către comentariu

superba masina! pentru un tanar cu masina sport dsg mai mult strica.e mult mai fun to drive cand schimbi tu

sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Nu v-ati saturat sa va dati cu parerea DSG vs manuala ? Omul a ales ce i-a placut. Fiecare are stilul lui de condus, terminati cu generalizarile astea.

Link către comentariu

Prefer sa nu raspund la discutii de gen.

On topic, si la mine se aud ceva pocnituri pe spate cand DCC este setat pe confort si drumul este denivelat (ca sa fiu politicos).

Link către comentariu

Aha, deci a venit! :icon_cheesygrin:

Sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de ea!

Sa-ti schimbi semnatura ca nu mai e de actualitate. ;)

Link către comentariu

Probleme observate pana acum:

- torpedo-ul se deschide random la o frana mai brusca/speed bumber chiar daca in el este numai manualul si un dosar plic cu actele de circulatie. Si daca il apasa undeva sub maner sare.

- daca ridic ambreiajul usor parca agata ceva si se ridica asa parca in trepte extrem de mici, daca il ridic rapid este ok. 

- dcc/suspensie face un zgomot ciudat la denivelari la viteze mici - asta a fost raportata si la VW si mi-au dat inca 500-1000km sa mai astept poate "se aseaza"

Daca cineva are cunostinte despre cauze posibile, feel free to give a shout. :)

Modificat de alexbejan
Link către comentariu

- daca risic ambreiajul usor parca agata ceva si se ridica asa parca in trepte extrem de mici, daca il ridic rapid este ok. 

Salut. Asta experimentez si eu la passatul din semnatura, dupa ce am schimbat kitul ambreiaj (SACHS, anterior era Luk) acum 5000 km. Eu il simt asa cred mai mult cand e rece masina, urmeaza sa urmaresc mai atent.

Modificat de cosmin_nst
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!