Jump to content

Skoda Octavia 2

Laurwentiu

Postare recomandată

Este o Skoda Octavia 2 1.6FSI cumparata in 2013.Masina este adusa din Suedia,anul de fabricatie fiind 2005.Ca si dotari :

- dubluclimatronic

- jante aliaj pe 16

- Carlig remorcare

- Scaune incalzite

- Computer Bord Maxi

- Pilot Automat

- RADIO-CD

- Volan piele

- COMENZI VOLAN

- Geamuri electrice

- Oglinzi electrice incalzite

- Cotiera fata-spate

- Parbriz incalzit

- Faruri cu lupa cu tot cu spalatoare

- Proiectoare ceata

- TORPEDOU REFRIGERAT

Povestea a inceput cam asa si cum de am ajunsa sa imi iau tot skoda si ALH s-a ales cu o surioara :P.Ideea initiala a fost a lui tata sa isi cumpere Loganul patriei nou prin programul rabla. Am avut o masina am facut rost de tichet tote bune si frumoase, ajungem la dealerul local Dacia facem bon de comanda ,platim 10% avans si asteptam sa ne vina Loganul in maxim 3 saptamani (termen livrare dat de ei). Ai mei au facut un credit la banca sa poata sa achite restul masini cand ne vor suna ca a ajuns masina dar dupa 2 saptamani apare surpriza: Suna cei de la REDAC si ne anunta fara nici un fel de scrupule; "Stiti noi nu va mai putem livra masina deoarece fabrica nu mai face si eventual daca va convine sa dam un Logan la 8000E cu nu stiu ce dotari".Le-am explicat ca oricum pentru masina care am optat eu sunt destui bani (5000) si dotari nu are mai deloc si nu sunt handicapat sa dau atatia bani pe o masina care nu merita. Dupa mult scandal am cautat pe internet si am descoperit dragostea la prima vedere :X. Sunt cat se poate de multumit ca totusi s-a intamplat asa ca nu ajungeam sa imi iua Skoda. Acum sunt momentan in certuri cu cei de la redac deoarece tot amana inapoierea celor 10% platiti ca avans cu toate ca vina mea nu a fost de nici o culoare

Momentan sunt destul de multumit de ea dar inca nu sunt obisnuit cu consumul de benzina (la ALH parca suna mai bine ) :)) dar tinuta de drum ,dotarile nu se compara si pot sa spun ca masina chiar face toti banii. Am zis ca tot am una pe motorina asa ca mi-ar prinde bine si o benzinara iar la diesel in cam depasea bugetul avand taxa mai mare. Pe viitor nu o sa sufere mari modificari.

post-129676-0-93817600-1410697321_thumb.

post-129676-0-78935800-1410697340_thumb.

post-129676-0-82659200-1410697354_thumb.

post-129676-0-67499200-1410697407_thumb.

post-129676-0-46803000-1410697431_thumb.

post-129676-0-59808600-1410697586_thumb.

Modificat de Laurwentiu
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Masina este foarte buna, daca ai grija de ea are si ea de tine. Taicamiu are una din 2005 1.9 tdi si inca merge bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!