Jump to content

Sfaturi achizitie Polo 6N si 6N2

micu
 Share

Postare recomandată

Pana acum am reusit doar sa-i fac un consum mixt si consuma 5.5 la suta.la fel ca tine nu gasesc pe nicaieri o carte tehnica cu datele tehnice.tot ce stiu e ca la tipul asta de motor cureaua de distributie se schimba la 60.000km(recomandat de constructor).masinuta e sprintena,are nerv si imi place mai mult decat cealalta masina a mea un nissan almera 2.2(asta e mai puternica dar e mai lenesa).succes la cumparare! :icon_thumright:

Modificat de lukastar
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
  • Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• negoctav

13

• arhigeo

13

• Jacku

11

• r4ulik

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce parere aveti despre un polo din 96-97 motor 1000 cmc, 4usi, pt oras?

ca dotari airbag si servodirectie, fara geamuri electrice, fara inchidere centrala

105.000km in bord...cati bani merita? fara rugina

ce parere aveti despre aceasta motorizare? :icon_thumright:

1.2 nu-mi trebuie, iar daca e vorba de 1.4 prefer Golf4

Link către comentariu

C_r_i_s_t_i

Ddupa pararea mea mtorizarea pentru oras este excelenta..ma gandesc ca pentru oras vrei sa-l folosesti ..?..nu?...pentru oras e excelent pararea mea... ;)

Link către comentariu

90% din drumurile pe care le fac cu actuala masina...le fac in oras!

foarte rar ies la o iarba verde sau ceva...la 30km de oras...

Link către comentariu

C_r_i_s_t_i

frate eu zic ca mtorizare e excelent..;)....ce pret are ?...are cineva de vanzare?

Link către comentariu

asta vroiam sa va intreb...cam cat ar merita?

am gasit in austria la 6-700 euro..asta inseamna ca e praf? sau chiar atata is preturile

arata bine, fara rugina, doar ca fara dotari...doar airbag si servodirectie

Link către comentariu

C_r_i_s_t_i

taxa e in jur maxim la vreo 300 de euro si daca e atata eu zic ca ar merge...acuma tu iti sti socotelile cu banii..

de la o persoana fizica ai gasit sau de la vreun parc auto?

Link către comentariu

pe net am gasit de la prac auto....

dar am niste prieteni in austria ..vreau sa cumpar unu de la proprietar..nu de la parc auto...

eu am vazut multe la 6-700 euro, de aia intrebam care sunt preturile.....stiu ca sunt si la 2000 dar na :))

acum si-a cumparat un coleg la 1500 euro din 97..in stare foarte ok, dar neinmatriculat....mie mi se pare mult...

masina vreau sa aibe motorul bun, fara rugina si interior cat mai curat....nu ma intereseaza dotari!

Link către comentariu

ionut melinte

eu zic ca e jale in oras fara servo , am avut polo in 2 usi motor 1.0 fara servo , si acum am 1.4 mpi full clima , servo de toate , si dif de consum e de max 1 litru .....deci tu faci alegerea !

Link către comentariu

ei, ma intereseaza servo....dar principalele lucruri sunt: motor ok, tabla fara rugina(mancata)...nu ma intereseaza daca are 2-3 pete...sa nu fie mancata...si interior curat....daca are servo foarte bine, airbaguri sau alte cele....

dar nu-mi voi lua o masina mai proasta, numa de aia ca are airbaguri sau clima

Link către comentariu

• 2 weeks later...

care e mai ok? 1.0 sau 1.2?

e vorba de polo 6N

ma intereseaza diferenta de consum, stiu ca la putere e mai ok 1.2

il vreau pt oras, dar cu 4 usi, poate mai ies si eu la iarba verde, ceva

ceva pareri? multumesc

Modificat de r4ulik
Link către comentariu

salutare ...

ce pot sa va spun ... in trecut am avut 1.0 MPI 6n2 .. superba masina .. un consum mediu de 7 !!!!

acum nu de mult ( 2 luni ) dupa lungi cautari am luat un 6n2 1.4 TDI ..pot sa va spun ca masina e BIJUTERIE

consumul e ff mic intre 4,7 si 5,2 mixt .. si masinuta merge destul de sportiv la cei 75 de cai ..

eu am luat pt oras si ocazional naveta pe o distanta de 60 de km zilnic !

eu unul daca ar fi sa iau as lua 1.4 TDI 6n2 ! o masina destul de avangardista pt perioada in care s-a fabricat 99-01

bafta

Link către comentariu

din pacate nu dispun de acei bani pt. 1.4 tdi

trebuie sa ma limitez la motoarele pe benzina, in special 1.0, 1.2 si polo 6n

Link către comentariu

6n nu exista cu 1.2

pe 6n sunt 1.0 , 1,3(fox) si 1.4l.

motorul de 1, apare pe 9n ,e cu 3 cilindri.

Link către comentariu

okey...dar tot astept pareri....legate de consum, cum se comporta in oras/afara

care motor consuma mai putin....

Link către comentariu

motorul de 1,6 consuma mai putin ca cel de 1,4.

evita motorul de 1.0 ca iti consuma mai mult care orice motor din gama asta chiar si bine reglat. e slab si va fi tinut mereu in sarcini maximale.

eu in locul tau, sa fiu iar la inceput de drum in cumpararea unui Polo as cauta motorul de 1,4 16v si 100 cp. daca e reglat bine, nu are uzura si cu sensorii toti buni, e o bestie care consuma putin daca nu o pisti dar care te rupe in scaun daca o calci.

Link către comentariu

eu am polo 6n (fox)adica cu motor de 1296cm3(1,3) si vreau sa iti spun ca inafara orasului imi ia 5,5% mergand cu 100-110km/h iar in oras cam 7,mi se pare ok la intretinere ca nu e scump la piese,schimburi obisnuite sau taxe .acum depinde de fiecare ce isi doreste dar si eu din cate am auzit am inteles ca daca e motorul mai mic pot aparea si probleme mai des la el.in general din cate am vazut ,multi au motoare de 1,3 si 1,4.fara servo eu nici nu as cumpara o masina,ce Dumnezeu ne intoarcem la vechiile dacii,nu merita pt ca e vorba de confort

Link către comentariu

motorul de 1,6 consuma mai putin ca cel de 1,4.

evita motorul de 1.0 ca iti consuma mai mult care orice motor din gama asta chiar si bine reglat. e slab si va fi tinut mereu in sarcini maximale.

eu in locul tau, sa fiu iar la inceput de drum in cumpararea unui Polo as cauta motorul de 1,4 16v si 100 cp. daca e reglat bine, nu are uzura si cu sensorii toti buni, e o bestie care consuma putin daca nu o pisti dar care te rupe in scaun daca o calci.

si acest motor de 1.4 16v il gasesc pe polo 6n sau 6n2?

multumesc

Link către comentariu

apare pe ambele.

Link către comentariu

Daca umblii mai mult in oras poti sa iei si 1.0, treapta a 5-a 2000 de ture la 60 km/h. Eu prin cluj cu motor de 1.0 am consum de 5.4 pe bune!

Link către comentariu

consum urban 5,4 % real? sa fim seriosi. abia scoate un tdi de 1,4 consumul ala mers explusiv urban la un oras mare.

e contraindicat sa circuli in treapta a5a la 2000,consuma mai mult decat in trapta a 4a la 2300rpm ,plus arderea mai proasta,ala nu e diesel,nu are cuplu la turatii mici ,plus ca mai are si 1 litru 35cp.

Link către comentariu

ionut melinte

nu nu motorul de 999 cmc are 50 cp , si ala de 1043 ( din 94-97 ) are 45 cp !

Link către comentariu

• 4 months later...

Polo 6n de 999cmc: consum real in oras 6.5% iar in afara 4.3%, testat de vreo 3 ori. In oras nu conduc subturat/sportiv/etc, incerc sa mentin la 2000rpm in orice treapta.

Link către comentariu

Cu ce viteza circuli in afara pentru a scoate consumul de 4.3%? ca eu am circulat intre 60-80km/h si cu greu am scos 5%...

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!