Jump to content

My Golf V 2.0TDi BMM

ady.kmn

Postare recomandată

Si daca mar costa 1.000 sunt multumit sincer.ideea este ca trebuie sa renunt la finala sa fac ecavuarea in Y

Link către comentariu

Tocmai asta este problema nu prea stiu pe nimeni care lucreaza bine[emoji17] .m'as putea duce la cineva dar nu prea am incredere ca ar iesi bine:))

Link către comentariu

E numai bara 500 lei plus vopsitul sunt deja 800 lei plus tipsuri plus evacuare plus manopera. Eu cred ca te scoate mai mult de 700.

Cum am spus...eu sunt la zi cu preturile,nu stiu de ce vorbiti fara sa stiti,nu vreau sa dau copy paste-uri pe aici,dar iti zic din start. 400 Lei Bara+fusta noi)+tipsuri 100 lei maxim daca le iei tu 200 lei maxim daca le iei de la service specializat unde fac si evacuari + 200 lei modificarea evacuarii.Cineva de pe forum a facut ,avea topic si cu video cu sunet +poze de la lucrari,dar habar numai am cine este,sau pe unde l-am gasit aici pe forum... la ajuns 1000-1100 Lei(pretul cu tot) la un service a zis el ceva la iesire pitesti autostrada sau ceva de genu. Stiu ca a folosit cuvintele autostrada+pitesti:)).Nu trebuie sa scoti obligatoriu finala...ti-am zis,acela cu Y este cel mai usor mod de facut,dar este cam neprofesional..."profesional" ar fi sa scoti din finala pe mijloc 2 tevi drepte una langa alta,adica sa lasi finala.Tu in bucuresti crede-ma ca ai foarte multe optiuni...daca nici acolo nu gasesti,numai gasesti niciunde,intereseaza-te.Bara+ fusta luate pe bucati de la dezmembrari poti sa le gasesti si la 300-350 (avand in vedere ca 400 lei sunt noi),poate chiar gasesti bara culoarea masinii la dezmembrari sa numai dai bani si pe vopsit,ca sincer este 150-200 lei MAXIM!Eu am dat capota+usa+aripa+oglinda 800 lei vopsea originala dupa cod.

Link către comentariu

Si când a fost ultima dată când ai văzut la dezmembrări un Golf 5 R32 ?

Probabil nu ai citit cu atenție sau nu știi cum arată fusta si evacuarea respectivă. Noi oem crede- mă că nu găsești la 400 lei poate 400 euro

Link către comentariu
cristiganea24

Nu vb fara sa stiu. Tu ai zis la prima postare 600 700 lei eu am zis ca te scoate mult mai bine de atat.cel putin 1000 lei. Bara o gasesti la 400 500 lei cum spui tu. Dar totul e la 1.000 lei nu la 700. Plus ca bara de r32 la dezm nu ai nici o sansa si inca la 300 lei cum ai spus tu. Cum.zice colegu e peste 300 euro oem. Salutari

Link către comentariu

Eu sunt multumit si la 1000 lei...sunt conștient ca pe la 700 nu am cum sa ajung:)))

Link către comentariu
cristiganea24

Da e f bine ca si pret. Si eu vreau sa fac trecerea la r32 dar nu styu unde sa ma duc si de unde sa iau tipsurile si toate chestiile astea. Eu vreau sa i scot finala si sa fac un Y e cel mai simplu si plus ca schimba putin sunetul la.motor.

Link către comentariu

Tipsuri am vazut la 100 ron dar sa imi faca cineva Y bine nu stiu pe nimeni, ca ideea se poate pune fusta spate tip r32 pe bara normala?? Cea oem cu senzori, au aceeasi prindere

Link către comentariu

bine!nu aveti dreptate!

Nu a zis nimeni OEM.M-am uitat acum din nou,este 425 Lei noua,nu oem,logic!

Evacuarea respectiva poate sa o faca si un sudor + un mecanic sa-l asiste gen,sau doar sudor.bara 400 lei+ evacuare in Y 200 lei + 200 lei maxim niste tispuri de calitate...Aveti dreptate,nu este 700,se poate cu 800,daca vrei sa si vopsesti te costa 200(deci 1000 Lei ,dar eu din start nu am pus vopseaua ca nu este un lucru urgent,adica daca nu ai bani pui bara tot si mai astepti 1-2 luni si o vopsesti cand vrei),eu am zis un minim de pret,se poate ajunge daca vrei la acest pret ,doar ca trebuie sa te interesezi mai mult.Asa iei bara cu 500-600 Lei,faci evacuarea cu 400 Lei intr-un loc special care se ocupa de aceste lucruri + tipsuri 200 lei si ajungi si la 1100 lei fara vopsire..

Link către comentariu
  • 9 months later...

Salut, am citit topicul si sunt surprins placut, dupa ce am vorbit cu un prieten care mi-a spus ca l-a ajuns 1000 lei numai evacuarea, fara bara/vopsit. Probabil pentru ca si-a pus de inox?

Oricum, pe langa asta, ce am vrut sa mai intreb este: nu sunt probleme cu RAR-ul in urma acestor schimbari? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!