Jump to content

My Golf V 2.0TDi BMM

ady.kmn

Postare recomandată

Golf 5 2.0 TDI

Buna ziua, sunt nou in comunitatea VW, si as dori cu aceasta ocazie sa imi prezint si eu noua jucarie.

Este vorba de un Vw Golf 5 2.0 TDI(BMM) 140 cp,cautat bine si gasit cu greu abia prin Luxemburg,adusa personal si luata direct de la propietara,ca o mica descriere ma prezint cu:

golf 5 2.0 tdi

km 141.000 reali(carte service)

an de fabticatie 2007 luna 4

este dotata cu senzori:parcare,ploaie,lumina

full piele la interior(pachet isofix)

pachet lumini follow & leave me home

volan in 3 spite imbracat in piele

dublu climatronic,10 aiberg

incalzire in scaune,scaune sport si pedaliere sport

pilot automat,comp bord,10 boxe

spalatoare faruri

jante:225/45/r17

suspensie sport din fabrica

faruri cu bixenon adaptiv

Deja au inceput micile modificari:

folie pe feamurile din spate si luneta

discurile fata marite putin(schimbat si placute si etriere)

Urmeaza:

un pachet de golf 5 gti + jante

suspensie mai joasa pt vara

schimbarea casetofonului(rcd 300) cu unul rcd 510

post-141362-0-44176700-1410188906_thumb.

post-141362-0-26996500-1410188907_thumb.

Modificat de adryoo88
Link către comentariu

Frumos exemplar. Sa il stapanesti sanatos! 

Vezi ca pentru RCD510 ai nevoie si de Can de generatie mai noua. 

Eleronul de GTI a fost montat de tine?

Link către comentariu

ms frumos

eleronul asa a venit cu masina,nu a fost montat de mine

ms de sfat in legatura cu RDC 510

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

daca tot a trebuit sa ii fac distributia la masina, am pus si ceva poze cu obiectele cu pricina:)))

si o poza cu vechea jucarie un mk4 si noua in spatele ei mk5

post-141362-0-02402200-1412950875_thumb.

post-141362-0-69467800-1412950887_thumb.

post-141362-0-48789900-1412950907_thumb.

Link către comentariu

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

Ce as schimba eu la masina ta ar fi bara sau macar grila fata, niciodata nu mi-a placut cea de pe golful normal, plus ca ar completa aerul sportiv pe care il da eleronul din spate.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Misto jucaria... Am tot cautat si eu sa-mi iau ceva asemanator, dar am dat numai peste cazaturi. Asa ca, raman cu batranul Passat, care te asteapta la un 0-100 km/h  :)

Modificat de gheta.gabi
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Eventual daca tot vrei evacuare dubla caut-o pe cea de pe R32. Aia pusa de tine ii urata cu spume! :D

Link către comentariu

R32 sau gti oem, restul pare din alt film :) depinde si ce vrei sa faci cu masina, daca vrei NFS go 4 it. Ar fi păcat de BMM-ul asta să nu îi pui ceva frumos

Link către comentariu

Multunesc mult de pareri, arata frumos cea de r32 ,ca idee cum se aude pe tdi

Link către comentariu

Are colegul "wlad_cu_w" din Cluj Napoca, pe 1,9 tdi și poate sa îți ofere un feedback. Probabil se mai îngroașă o idee sound-ul dar nu vei întoarce capete :)

Link către comentariu

Asta vroiam....nu aveam de gand sa trezesc toti vecini cand vin acasa[emoji1]

Link către comentariu

Nu nu te gandi la sunet ca se schimba cine stie ce.Suna mai frumos si mai gros!Dar una este bara de R32 si una este evacuare de R32 care poate fi facuta in mai multe feluri,cea mai usoara fiind : din bara principala se trage un Y sau din finala sa plece 2 capete separate.Singura problema ar fi ca dupa acest lucru sa iasa fum negru pe evacuare deoarece asa sunt concepute aceste motoare,scot putin fum negru.Chestia este ca nu se vede la toti acest fum negru deoarece cum am si eu bara spate-cea simpla neagra de plastic imi acopera capetele de la toba si normal ca nu se vede nimic,dar daca mai dai jos si finala+ bara de R32 si scoti afara capetele eu zic ca mai mult ca sigur o sa iasa foarte putin,de aceea evacuare facuta R32 ar fi mai indicat si mai profesional sa o lasi cu finala  si nu doar in Y.In bucuresti fiind tu poti sa te duci in mai multe locuri specializate.Pretul final bara+fusta+evacuare schimbata+tipsuri o sa te ajunga pe la 600-700 Lei(varianta cu Y facuta intr-un loc mai neprofesionist) si 1000 Lei maxim facuta intr-un centru special si etc:D.

Iti zic clar preturile deoarece am vrut sa pun si eu...singura problema este cuiul care nu vreau sa renunt la el si nu stiu daca pot sa pun stil R32 si sa raman si cu cuiul si nu stiu cum s-ar vedea..

Modificat de BazavanFlo
Link către comentariu
cristiganea24

E numai bara 500 lei plus vopsitul sunt deja 800 lei plus tipsuri plus evacuare plus manopera. Eu cred ca te scoate mai mult de 700.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!