Jump to content

Skoda Octavia 3 "Asteptarea a luat sfarsit !"

mariusd4

Postare recomandată

Dupa 2 luni grele in care am vazut toate filmuletele de prezentare existente pe net, asteptarea a luat sfarsit, din data de 05.09.2014 sunt si eu un sofer fericit, conduc in cele din urma masina dorita dupa luni bune de cautari, este vorba despre Skoda Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI.

Ca si dotari suplimentare fata de varianta Elegance ar fi:

- culoare metalizata Topaz Brown - interior Bej,

- radio cd Bolero + MDI - USB - SD Card

- pregatire GSM, confort bluetooth,

- proiectoare de ceata fumurii,

- incalzire in scaune,

- elemente decorative habitaclu cu aspect de lemn,

- faruri Bi - Xenon, Adaptive Frontlight System,

- instalatie spalare faruri,

- Day Light - LED

Momentan asta este tot, momentan ........ :winter:

Toate bune, Marius

post-125321-0-07464100-1410032121_thumb.

post-125321-0-08790600-1410032220_thumb.

post-125321-0-58325200-1410032234_thumb.

post-125321-0-24408400-1410032240_thumb.

post-125321-0-10482000-1410032245_thumb.

post-125321-0-31610900-1410032252_thumb.

Link către comentariu

Multam, am avut ceva emotii cu culoarea pentu ca nu o vazusem in realitate. Initial am stat in dubii intre negru si asta, nu regret alegerea.

Intrebare de incepator, am vazut ca Tempomatul memoreaza anumite viteze ? Parca pana la 5....daca este asa cum pot selecta viteza memorata ?

Toate bune,

Modificat de mariusd4
Link către comentariu

Super frumoasa. Interiorul e excelent, din pacate o sa ai putin stres daca tii la curatenie. Ledurile se sting cand semnalizezi ca la Audi?

Link către comentariu

Habar nu am, am sa verific.....momentan sunt uimit de farurile adaptive, un mare avantaj ....

Link către comentariu

Pana in prezent am avut numai interior negru, intotdeauna mi-am dorit bej si m-am lasat derutat, pana acum 2 luni.... :nono:

Link către comentariu

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos si fara probleme. Interiorul arata intr-un mare fel...elegant si da mult mai bine decat pe negru.

Link către comentariu

Cred ca vor urma si pedale, mai intai vreau sa o inscriu, apoi folie pe geamuri si folie de protectie faruri/proiectoare/stopuri.......

Link către comentariu

frumoasa...ce este frumos si lui d-zeu ii place,interiorul este criminal dar foarte pretentios,sa o stapaneti sanatos si km fara evenimente

Link către comentariu

Felicitari, incredibil cat de modern poate sa arate acest nou model de Octavia.

Ai ales foarte bine farurile si interiorul.

Sa o porti sanatos si fara probleme !

Link către comentariu

Felicitari pentru noua achizitie (combinatie de culori vopsea + interior este foarte eleganta, motor excelent si cam tot ce ar fi nevoie in materie de dotari).

Am avut interior crem (textil) la vechea Octavia 2 si in 5 ani de zile cat am tinut masina am spalat tapiteria in interior de 2 ori (cam la 2 ani) de fiecare data rezultatul a fost impecabil.

Link către comentariu

Rempha, multam. M-am gandit la interior ca este sensibil dar am vazut rezultatele unui detailing bun si am mai prins curaj, imi place mult bejul si am incercat sa-i gasesc o culoare exterioara potrivita. Legat de spatiu, mie mi se pare suficient pentru necesitatile mele chiar daca pe bancheta din spate nu prea o sa am calatori.

Toate bune,

Link către comentariu

Frumoasa mașină, s-o stăpânești sănătos, km nenumărați(sau "fără număr" ca-i la moda) si fără evenimente.

Link către comentariu

mariusd4, ca fan inrait Golf (inainte de Skoda nu ma vedeam in alta masina decat Golf, soarta si pretul a facut sa o aleg) pot sa-ti spun ca am ramas surprins de masina (bun e tot VW cu alt nume ca aceleasi piese se gasesc si in Skoda ca in aproape toate masinile grupului VW, exemplu motorasele de reglaj faruri la mine se puneau si pe A6-le din 2009). In 6 luni am facut 22 de mii de km cu masina si pot sa spun ca, comfortul in ea e superior fata de Golf. Merge perfect si chiar daca e benzina si motor mare si turbo si grea si etc, etc.... sunt foarte multumit de ea. Eu cred ca si tu vei fi la fel de multumit si-ti va placea la maxim.

In rest drumuri bune si sa-mi spui daca, cand semnalizezi se sting ledurlle sau farurile ca la Audi :D.

Link către comentariu

Multam de urari !

Aerofan, nu se stinge dom'le nimic, raman aprinse,am probat acum.

Toate bune,

Link către comentariu

Marius, nu am apucat sa te felicit si eu pentru primirea masinii. O fac insa acum din toata inima! :) Sper sa te bucuri ani multi de ea si sa te duca in locuri memorabile pentru tine si ai tai. M-am uitat cu atentie la toate pozele, si trebuie sa spun ca masina arata intr-adevar incantator.... Iar ultima poza (cea cu farurile) e cu adevarat exceptionala (o spune fotograful din mine) :) 

Link către comentariu

:) Multam Radu pentru gandurile bune, si eu iti doresc o asteptare usoara si cat mai scurta. Musai sa-i faci topic de prezentare.

P.S. A avut si eu un 1.2 TSI vreo 3 zile pe mana si am fost incantat de motoras, nu ma asteptam sa fie chiar atat de fasnet.

Toate bune,

Link către comentariu

Marius, promit sa ii fac :) Eu am condus un 1.2 TSI in test drive si mi s-a parut uimitor ... ok, stiu, era cu masina goala... dar oricum era mult peste tot ceea ce ma asteptam sa fie. Sunt convins ca pentru nevoile noastre ca familie e absolut ok.  

Link către comentariu

Consum in primele ei 2 zile in Bucuresti:

Traseu: Bd. Pieptanari - Tineretului - Universitate - Romana - Victoriei - Piata Charles de Gaulle - Piata Presei; clima ON.

Din punctul meu de vedere, daca va sta sub 10 % in Bucale este Ok.

post-125321-0-24814100-1410338125_thumb.

post-125321-0-30911900-1410338340_thumb.

Link către comentariu

Felicitari pentru consumuri! Sunt intr-adevar incredibil de economice aceste noi TDI-uri de la VW!

Si masina e inca in rodaj, probabil ca dupa 10000 de km o sa ai consumuri si mai bune !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!