Jump to content

Vw CC automatic trunk on VW PASSAT 3C 2006 - 2010 sedan

@DRI@N
 Share

Postare recomandată

Sal.,

Acest topic al deschid in ideea ca colegul nostru F l o r i n ne poate ajuta cu ceva date despre acest retrofit, el fiind un maestru in acest domeniu .

Eu atasez doar acest link cu filmulet-ul de pe youtube :

https://www.youtube.com/watch?v=gAj2O-H30Xg

Bine in film se mai pot vedea si oglinzile care se pliaza si se depliaza din telecomanda la inchiderea deschiderea masinii .

De restul al rog pe F l o r i n sa ne ajute cu detalii .

Se poate pune asa ceva pe Passat B6 / 3C sedan ?

Multumesc .

O zi buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai ala era pentru Passat Variant .

Eu sunt interesat pentru Passat Sedan (am specificat si in titlu) .

Dar daca vrei neaparat poti alipi topicul asta la cel vechi desi dupa parerea mea nu au legatura unul cu altul si le va veni greu colegilor cu sedan sa-l citeasca pe viitor .

Poti edita primul post in asa fel incat sa apara filmulet-ul cum e la tine ?

Dar faci cum vrei .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Din pacate cautand in ETKA la modelu-l de masina Vw CC 2012 - 2015 nu gasesc nimic legat de porbagajul cu inchidere electrica .

Se pare ca cel din film a fost adaptat de la Passat-ul normal Variant (dar nu sunt sigur si astept parerea colegului F l o r i n) .

Eu am gasit cam asa :

Arc pneumatic deschidere capota 600 Nm 3C9827550B cu 4E7 (care inseamna inchidere electrica) = 224.44 Ron / Buc x 2

Comanda electrica inchidere capota partea stanga 3C9827383E / F / G cu 4E7 = 1754.60 Ron 

Comanda electrica inchidere capota partea dreapta 3C9827384E / F / G cu 4E7 = 1754.60 Ron

Comenzile de mai sus sunt de fapt niste motoare electrice, cel putin asa am dedus eu din pozele cere sunt in ETKA .

Carcasa contact 8 pini 1K0972924 = 5.85 Ron

Carcasa contact 10 pini 3C0972725 = 14.15 Ron

La care ETKA spune ca IMPREUNA cu 3C0972710 = 17.55 Ron

Si ar mai trebui butonul de actionare a inchiderii din interior-ul capotei potbagajului, care nu stiu daca vine impreuna cu cel de deschide (acolo unde vine camera de mers inapoi la Passaturile Variant sau este separat) .

Daca gaseste cineva pe net cum se face acest retrofit e rugat sa-l posteze aici .

Desi este cam scump .

O zi buna .

Link către comentariu

• 1 year later...
  • 1 month later...

Eu ma tot chinui sa gasesc date despre cum sa facut retrofitul la acel Vw CC din filmulet .

Problema este ca acel retrofit nu este unul 100% OEM ci mai degraba componentele de la Vw Passat B6 & B7 SW au fost adaptate pe acel Vw CC .

Link către comentariu

sau poate un sistem after market.... CC-ul ala e la chinezoi, cel putin din clip - dar nu e la rezolutie si distanta optima - nu vad buton de inchidere, pe rama portbagajului......

Link către comentariu

• 2 months later...
On 06.04.2016 at 0:09 PM, F l o r i n said:

sau poate un sistem after market.... CC-ul ala e la chinezoi, cel putin din clip - dar nu e la rezolutie si distanta optima - nu vad buton de inchidere, pe rama portbagajului......

On 06.04.2016 at 0:03 PM, @DRI@N said:

Eu ma tot chinui sa gasesc date despre cum sa facut retrofitul la acel Vw CC din filmulet .

Problema este ca acel retrofit nu este unul 100% OEM ci mai degraba componentele de la Vw Passat B6 & B7 SW au fost adaptate pe acel Vw CC .

Probabil ca e sistemul de la Variant. Exista buton pe rama, chiar langa incuietoare (la 0:41 in clip). Ma gandesc ca o fi chiar butonul de la Variant, care parca are asa ceva pe haion.

Modificat de EWS
Link către comentariu

On 06.04.2016 at 0:09 PM, F l o r i n said:

CC-ul ala e la chinezoi, cel putin din clip - dar nu e la rezolutie si distanta optima - nu vad buton de inchidere, pe rama portbagajului......

Ba are butonul chiar lângă sistemul de închidere în partea dreapta .

Problema este :

Cum a adaptat sistemul de la Passat-ul SW (sau de la ce AUDI o fi) pe Passat CC ?????

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

nu il vedea taica....:)

ma indoiesc, deoarece acela vine in axul balamalelor la Variant - nu are cum sa lucreze la berlina/cc - sigur este ceva modificat cap coada. Ma gandesc sa nu fie de A6 berlina.....

Butoane... cred ca am cateva bucati - din pacate este ultima grija acesta.

Link către comentariu

lambda_dryver

Sistemul este montat de catre Koreeni si, din pacate, nu sunt dispusi nici sa trimita, nici sa ajute cu coduri de piese (si colegul @iobau poate confirma) etc. Din ce am reusit sa storc de la ei, este sistem de inchidere de pe Phaeton, adaptat.  

Link către comentariu

Au devenit toti secretosi, pana si nemtii (bronken.de / Torsten). M-am oferit sa platesc pentru a-mi spune exact care-s conexiunile alea intre CAN-ul de B7 si calc. confort pentru a putea sa le adaptez pe B7. Liniste totala.

Link către comentariu

1 hour ago, lambda_dryver said:

Sistemul este montat de catre Koreeni si, din pacate, nu sunt dispusi nici sa trimita, nici sa ajute cu coduri de piese (si colegul @iobau poate confirma) etc. Din ce am reusit sa storc de la ei, este sistem de inchidere de pe Phaeton, adaptat.  

sa fie hidraulic, ca la Phaeton...?

balamale Phaeton.jpg

pompa Phaeton.jpg

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

lambda_dryver

Si mie mi s-a parut anapoda, mai ales ca din poze pare a fi sistem electric... Din pacate, pana nu o sa gasim pe cineva dispus sa ne ofere informatii cat de cat mai complete, greu sa miste ceva pe frontal asta :( .

Link către comentariu

greu nu este - doar ca necesita cercetare... si bani - deoarece nu stii de la inceput ce sa cumperi, ce o sa pe potriveasca, ce o sa mai trebuiasca achizitionat, etc. 

Din pacate, sigur nu o sa fie un retrofit ieftin.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

lambda_dryver

Ieftin nu o sa fie clar... Partea cea mai grea, din toate punctele de vedere, este vazut-incercat-probat, lucru care poate ridica costurile mult de tot. Si din ce poze am gasit eu, e greu sa-ti dai seama ce sistem e, de pe ce, ce mai trebuie etc. De montat, banuiesc ca se poate improviza in momentul in care avem toate piesele...

Link către comentariu

On 09/06/2016 at 10:58 AM, EWS said:

Au devenit toti secretosi, pana si nemtii (bronken.de / Torsten). M-am oferit sa platesc pentru a-mi spune exact care-s conexiunile alea intre CAN-ul de B7 si calc. confort pentru a putea sa le adaptez pe B7. Liniste totala.

Salut.

Nu e adevarat. Torsten lucreaza la ceva f imp acum de asta nu raspunde imediat.este f ocupat. Iti dau eu schema si apropo, gratuit. :))).

B6:

ESCL pin 10 -> pin 3 CCM

ESCL pin 8 -> pin 4 gateway

B7:

ESCL pin 8 + 10 -> pin 3 CCM

Escl este blocatorul de volan.

Va stau la dispozitie pt orice intrebare legata de transformare B6 in B7.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!