Jump to content

VW Bora Variant (special edition)

addz

Postare recomandată

Salutare tuturor ... Sunt nou pe acest forum ... De curand mi-am cumparat o masinuta si am sa v-o prezint ...

Este vorba despre un VW BORA 1.9 TDI 131hp 6+1

... Am cumparat-o acum o luna ...

Ca dotari sta bine ...

-ABS/ESP

-4x geamuri electrice(modul confort)

-Oglinzi electrice/heliomate/rabatabile (manual)

-CB

-10x Airbag ( :D)

-Climatronic

-Cotiera fata/spate

-Carlig

-Jante OEM pe 17''

-Pachet crom (din cate am inteles ''SPECIAL'' inseamna pachet crom ''

... Mi se pare o masina grozava ... motorul de 1.9 131hp Pompa Duse face toti banii ... Trage foarte bine , pot sa zic ca nu ai nevoie de mai mult...Consumul este de 4.5 / 5 L/100km extraurban , si 7.5 / 9 L/100km urban (in functie de stilul de mers/aglomeratie )

In viitorul apropiat ii voi aduce niste modificari :

-Folie Spate+luneta

-Xenon (faza lunga scurta si in proiectoare)

-Navigatie mare (in loc de radio/cd si magazie Cd-uri)

Cam atat ...

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos.

Nu stiu daca treaba cu xenonul fara lupe pe o masina care are far pe oglinda e o idee buna, mai ales din punctul de vedere al celor care au ghinionul sa te intalneasca, iar in ceea ce priveste xenonul pe proiectoarele de ceata, mi se pare o idee cel putin la fel de proasta (ca sa nu zic nesimtire direct).

Oricum, subiectul e unul care se dezbate de o gramada de timp si din pacate, legislatia permite in continuare (sau mai precis, nu sanctioneaza indeajuns de consecvent) modificari la instalatia de lumini OEM.

In orice caz, drumuri bune si kilometri cat mai multi fara probleme :)

Link către comentariu

Bwwlan, masina are niste lupe in far pt ceata, desi xenonul nu ajuta cu nimic vizibilitatea (mai bine ceva la 2500-3000k), nu cred ca deranjeaza pt ca bat in fata masinii la 1 m

Link către comentariu

Xenonul (pe faruri normale )si folia am remarcat ca sunt 99% intotdeauna primele lururi pe care le face cineva cand isi ia masina. A, si etrieri vopsiti in rosu.

Iti dorim sa nu ai incidente si accidente , ceea ce ne dorim si noua, ceilalti care venim in sens opus  cu tine,noaptea in special.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Xenonul (pe faruri normale )si folia am remarcat ca sunt 99% intotdeauna primele lururi pe care le face cineva cand isi ia masina. A, si etrieri vopsiti in rosu.

Iti dorim sa nu ai incidente si accidente , ceea ce ne dorim si noua, ceilalti care venim in sens opus cu tine,noaptea in special.

+1.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!