Jump to content

Intra greu in marsharriere uneori!

rares v
 Share

Postare recomandată

E vb de o octavia 1 ALH 2003, care din 5 incercari, odata intra normal si usor. Alte ori nu caraie, dar parca intra greu sau nu ar cupla. Nici odata nu a fost cazul sa nu intre sau sa caraie. Nici odata nu o bag in marsharriere pana cand masina nu s-a oprit.

Banuiesc ca este vorba de un reglaj sau de ungere a timoneriei sau bucse de schimbat.

Sfaturi? Idei?

Modificat de rares v
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De acord, dar acolo e vorba de zgomote. Daca mai are cineva idei bune sau a dat peste aceeasi problema il rog sa posteze

Te rog sa ai grija sa scrii conform regulament .

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Am si eu aceeasi problema, doar cand masina sta mai mult de o zi si ies din garaj.

Eu banuiesc ca are aer pe instalatie, deoarece , daca apas de mai multe ori ambreiajul, intra mai usor.

Acum nu stiu, lichidul care vine la ambreiaj e comun cu cel de frana?

Cu franele nu am probleme.

Link către comentariu

da, este aceelasi lichid.

Link către comentariu

E vb de o octavia 1 ALH 2003, care din 5 incercari, odata intra normal si usor. Alte ori nu caraie, dar parca intra greu sau nu ar cupla. Nici odata nu a fost cazul sa nu intre sau sa caraie. Nici odata nu o bag in marsharriere pana cand masina nu s-a oprit.

Banuiesc ca este vorba de un reglaj sau de ungere a timoneriei sau bucse de schimbat.

Sfaturi? Idei?

Apasa prdala de ambreiaj de doua ori si pana la capat. Pur si simplu nu debreiaza complet. Treapta pt inapoi nu este sincronizata cu cele pt inainte.

Sau apesi ambreiaj si astepti 2 secunde si apoi fiut manevrezi levierul schimbatorului. Asa fac multe sa nu zic toate.

Link către comentariu

Ar merita schimbate si garniturile la pompa de ambreiaj, daca scapa presiune in spatele lor nu debraiaza cit trebuia si e nevoie de doua-trei pedale.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!