Jump to content

VW Golf V 1.6 FSI

RaduWob

Postare recomandată

Salut! Sunt Radu si sunt noul membru al forumului si proaspat detinator al unui Volkswagen! Recent mi-am cumparat un Golf V, 1.6 FSI si tin sa spun ca sunt foarte multumit (exact cum ma asteptam), precedenta masina fiind un Ford Focus 2. Sper sa pot venii la intalnirile membrilor VAG din Constanta. O zi buna! 

oB0ea5w.jpg

Link către comentariu

Felicitari ! Multi km fara probleme ! Ai ales o masina robusta, fiabila care si-a dovedit pe deplin calitatile, (chiar daca se spune ca acest model este depasit ).Poate ne spui mai multe despre echipare,ceva poze la interior plus cateva impresii despre prestatia ei.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Vezi ca merge cu benzina mai pretentioasa, 98+.

Link către comentariu

Numai puneti botu la vrajeli gen benzina 98/95..oricum toata e la fel de proasta. Avut numai benzinare pana acum si la niciuna nu s-a simtit diferenta..decat de la lukoil cand bagam mai aveam missfire..

Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Multumesc din suflet! Cand am luat-o am bagat de 95 nestiind ce scrie pe capac, de atunci bag numai de 98 dar tot nu s-a stins checkul. Poze la interior inca nu am facut dar va pot prezenta cateva optiuni: dublu climatronic, senzori ploaie, senzori lumini, senzori anti-orbire, cotiera fata-spate, 4 geamuri el, oglinzi incalzite, incalzire in scaune, torpedou si cotiera refrigerante... Si cam atat! Ma multumeste se prezinta foarte frumos, azi la 9 ma duc cu ea la service sa ii schimbam consumabilele si sa ii deblocam un cablu de frana de mana ca imi tine doar pe o roata :)) Va multumesc mult pentru primire promit ca mai revin cu poze! 

Link către comentariu

1.6 fsi e un motor mult mai pretentios decat altele.

Si nu comparam tsi cu fsi desi se spune ca tsi e un fsi cu mici update-uri. Tsi-ul nu face probleme la benzina mai de proasta calitate, decat mici misfire, in schimb la 1.6 fsi imediat se aprinde beculetul si da rateuri.

Link către comentariu

Eu nu vb de scirocco. Mai am un golf 5 1.6 fsi din 2007 si peste 75% din viata a mers cu benzina de 95.

Link către comentariu

Eu am check-ul aprins inca din ziua in care am cumparat masina... Trebuie sa curat catalizatorul dar am inteles de la alt posesor de FSI ca si la el sta aprins mereu... Bag de 95 de cele mai multe ori, cand am ceva mai multi bani bag de 100. Oricum bag numai din OMV ca nu am incredere in alte statii... 

Link către comentariu

Mai bine bagi 99 de la Petrom decat 95 de la OMV...oricum OMV au niste preturi nesimtit de mari...furtul la pompa se practica destul de bine, mai ales la cea de la Eroii Revolutiei de unde alimentez eu..probabil pretul mai mare inspira calitate, insa eu personal pana nu vad niste teste, nu efecte placeboo da la unii si altii cum ca trage masina de rupe de zici ca are kerosen, pt mine toate sunt la fel..

Link către comentariu

O sa incerc 99 de la Petrom, mersi de sfat. Sunt incepator la capitolul 'benzina' :))) 

Link către comentariu

Eu cu OMV 100 am avut cele mai proaste experiente, motorul galagios, in schimb cu Petrom 99 toarce ca o pisicuta.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salutare tuturor! Imi cer scuze pentru absenta! N-am mai fost de mult timp pe aici :D. De cand lipsesc am avut "norocul" sa fac 2 accidente, usoare ce-i drept... Unul prin octombrie, altul in noiembrie... Am scos masina din service de la primul accident si peste 2 saptamani am avut altul. Din fericire niciunul din vina mea. 

ss4FU4vl.jpg

sacalaaca.jpg

Plus mici retusuri (folii, fusta pe culoare), mi-am schimbat cd-playerul vechi care nu mai citea toate cd-urile cu un RCD 200 cu butoanele argintii + masca cd-playerului vopsita in argintiu

DNzHzDxl.jpg

Modificat de RaduWob
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!