Jump to content

Vw Golf IV 1.6 FSI

sararualex

Postare recomandată

Salut,

M-am decis sa pun si eu masina pe aici :P. Un golf IV 1.6 FSI an 2003 cumparat recent ( cateva luni ).

Masina a venit cu urmatoarele:

-radio-cd cu magazie 6 cduri ( OEM )

-volan piele 3 spite

-pilot automat

-computer bord

-clima

-cutie manuala 5 trepte

-scaune recaro

-oglinzi si geamuri electrice

-proiectoare ceata

Intre timp am mai pus si eu ceva:

-filtru de are K&N conic

-subwoofer + statie

-folie spate + luneta + parasolar 80%

-toba finala Magnaflow ( asa scrie pe ea cel putin )

-eliminare catalizator

cam atat... deocamdata sunt foarte multumit de masina ... trage f bine .. consumul sunt foarte surprins intr-un mod placut as putea spune.Am fost la munte prin Apuseni am facut vreo 400 de km cu 5 oameni in masina si portbagajul plin de bagaje .. a luat 5.8 - 5.9 la suta.A ... si am ramas suprins si modul in care trage cu 5 oameni in masina ma asteptam sa ma rog de ea .. dar .. decent :)

post-106122-0-40554800-1408656951_thumb.

post-106122-0-19699600-1408656968_thumb.

post-106122-0-51217700-1408656968_thumb.

post-106122-0-84472900-1408656968_thumb.

Modificat de sararualex
Poti atasa poze direct in editor. Renunta, te rog, la artificii de gen dropbox sau imageshack.
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Mare prostie cu filtrul conic..vei avea pierdere de cuplu si putere..iar la aspirata e degeaba, cum este si la turbo daca nu ai modificari gen intercooler marit, evacuare marita + soft. Sfatul meu e sa pui carcasa la loc si sa pui un filtru panel k&n daca vrei nitel zgomot. Bafta

Link către comentariu

Frumos Golful si motorul este tare ,drumuri bune fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Mare prostie cu filtrul conic..vei avea pierdere de cuplu si putere..iar la aspirata e degeaba, cum este si la turbo daca nu ai modificari gen intercooler marit, evacuare marita + soft. Sfatul meu e sa pui carcasa la loc si sa pui un filtru panel k&n daca vrei nitel zgomot. Bafta

Nu am panel .. ma gandeam sa il bag pe asta in cutia originala .. sa fie mai ferit de praf

Link către comentariu

Il bagi degeaba. Iti spun prieteneste, u filtru la motorizareA ta este STRICT pt sunet. Asa ca cel mai bine daca vrei zgomot alegi unul panel . Altfel, dupa un an dupa ce circuli cu actualul, sa verifici uleiul si sa desfaci clapeta de acceleratie. O sa observi numai nisip fin si foarte mult jeg. Lucruri care de fapt le ai si in motor datorita filtratii proaste. Si avand in vedere ca majoritatea masinilor importate au dublu de km din bord, eu nu mi-as pune in pericol motorul. Pune mai bine o finala borla / magnaflow daca vrei zgomot. Dar este masina ta, tu poti face ce doresti !

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic.. am mai avut un filtru pe un golf 3 ( tot k&n si tot conic ) si nu am avut probleme de genu asta.. 

Link către comentariu

Ok, atunci fa cum stii tu mai bine. Eu doar ti-am spus o parere dupa mult timp in care m-am documentat foarte bine. Bafta

Link către comentariu

Da. La turbo ( benzinar ) scoate sunet frumos. Insa tot s-au dovedit ca exista pierderi de putere si cuplu, mai ales cand motorul este cald si trage caldura din el..iti repet : fara modificari serioase la motor, si fara o admisie bine gandita si pusa la punct, nu ai decat un zgomot si un cel mai bun caz performante = 0

P.s : desigur nimeni nu e atat de prost sa recunoasca, ca a investit degeaba banii in asa ceva si mereu ii vei auzi ca trage masina de rupe..dupa astfel de specimene m-am luat si eu cand am resoftat o aspirata iar castigul a fost 0 barat. Dar cum ziceam...e greu sa fii sincer si sa recunosti cand gresesti..mai bine sa moara si capra vecinului..mentalitate tipic romaneasca ;)

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Nici nu stiu d c vbesti de resoftare ... Am pus filtrul k&n deoarece pe evacuare catalizatorul a fost scos ... Tubulatura o sa fie schimbata la el ... Se aude frumos in combinatie cu toba ... Si serios nu am avut problemele tale ... Eu sunt chiar multumit de filtru si nu mint ... Daca tu asta crezi e problema ta..

Link către comentariu

Ok, vad ca esti genul care nu poate sa inteleaga si sa se gandeasca tehnic la rolul unui upgrade ; las-o asa ca doar merge bine si se aude frumos ! asta e cel mai important ! bafta

Link către comentariu

bgd_b92, parerea mea este ca ar trebui sa lasi omul in pace , si in acelasi timp exagerezi 

Link către comentariu

dar l-am lasat in pace ; i-am dat un sfat prietenesc si i-am explicat exact ce se intampla ; normal ca fiecare este liber sa faca ce vrea, dar unii nu aprecieaza nici macar un sfat..in trecut, cand cautai informatii de genul multi se plangeau ca nu primeau consiliere decat contra cost..acum, cand oferi o informatie, esti critica ; cel mai bine este sa taci din gura si sa tii pentru tine tot ce stii ; multi km fara probleme  :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 months later...

Update : Jante + suspensie sport (arcuri ts cu amortizoare bilstein )  :D

post-106122-0-13681800-1417534885_thumb.

Modificat de sararualex
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!