Jump to content

aer conditionat

SERBANNN
 Share

Postare recomandată

am o octavia alh si nu a reusit nimeni sa ii dea de cap la aerul conditionat ce are , am schimbat senzorul de pe conducta , releul de sub baterie , freon are , compresorul si ventilatoarele sunt bune , ce problema ar mai fi , instalatia a fost verificata si nu este sparta , a mai patit cineva la fel ? alt mecanic a spus sa schimb termostatul , are vro treaba cu el ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pt inceput schimba mecanicul cu unul care stie ce face si nu prinde fluturi incercand sa "ghiceasca" ce are masina.

Link către comentariu

el a verificat tot si a spus ca sunt bune, dar eu am schimbat ca m-am gandit ca poate s-a inselat ! dar nu stie nici el ce sa ii mai faca , a spus ca este posibil sa fie ceva electric , dar nici sa demonteze jumatate de masina pentru ac , a mai avut cineva o problema similara ?

Link către comentariu

O diagnoza ai facut?Termostatul n-are treaba cu asta.

Link către comentariu

Verificatile din DYI. facut de mine au fost facute pe masina ?

Link către comentariu

poti sa-mi explici mai datailat ce este DYI ?

Link către comentariu

adica omul a facut un tutorial , o mica lectie unde a spus ce trebuie masurat si unde trebuie masurat ca sa iti dai seama ce anume nu merge bine....

acum mai ramane sa si gasesti acel Do It Yourself 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!