Jump to content

VW Passat B6 2009

andrey63

Postare recomandată

Va prezint si eu masina mea cumparata acum cateva zile. Este vorba despre un Passat B6 Variant din 2009 cu motor 2.0 TDI 140 cp, euro 5.

Ca dotari are urmatoarele:

•DUBLU CLIMATRONIC
•SISTEM NAVIGATIE
•TEMPOMAT
•BORD COMPUTER
•INCALZIRE IN SCAUNE
•COMENZI LA VOLAN
•ABS - ESP
•4 x GEAMURI ELECTRICE
•OGLINZI ELECTRICE INCALZITE
•COTIERA FATA-SPATE
•INCHIDERE CENTRALA
•10 x AIRBAG-URI
•RADIO + CD MP3 + MAGAZIE CD-URI
•PROIECTOARE
•CARLIG REMORCARE
•PARKTRONIC
•SENZORI LUMINI
•SENZORI PLOAIE
•CARKIT
•INCALZIRE IN PARBRIZ

Masina are 162.500 km si zboara pe sosea. Cel putin in comparatie cu vechea masina care si-a facut totusi treaba timp de 4-5 ani (Ford Focus 1, diesel 90 cp).

Si cateva poze pentru a va face o idee:

zybzie.jpg

2wpryhf.jpg

657see.jpg

2vvmn4l.jpg

Modificat de andrey63
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme !

arata foarte bine, merita cateva upgrade-uri, activari ... etc... in timp - macar semnalele de america, donuts la lampile spate... ceva sa o condimentezi....  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc ! Masina a costat 7400 de euro. Mai este taxa 175 euro si maine e programata la schimb de distributie, ulei si filtre (total 1900 lei). Cam scumpa distributia, dar asta e..

Ca si upgrade-uri mi-ar placea sa ii pun niste jante de aliaj originale VW si navigatie mai mare (am inteles ca exista un alt model cu ecran mai mare, poate gasesc cu timpul prin dezmembrari). Nu stiu ce inseamna semnalele de america, donuts la lampile spate..

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Ai dat putin pe el. Singurele chestii care imi displac sunt barele negre de pe plafon. Trebuiau sa fie cromate, dar daca primul proprietar asa a cumparat-o... aia e. Cat mai multi km si motorina cat mai curata. Salutari din Ploiesti

Modificat de Gnr
Link către comentariu

da, tu ai modelul vechi de navigatie.... cauta pe net sa vezi modelele mai noi... RNS 510, RNS 315, RNS 310... mai rar pe la dezmembrari asa ceva.... 

semnalele de america - sa stea aprinse semnalele fata 20-30% cand ai pozitia pusa.

donuts - pe spate, lampile de pozitie - sa stea aprins numai cercul, si mijlocul sa se aprinda doar la frana...

.... sunt foarte multe functii care merg activate la modelul/anul tau

Link către comentariu

Dar navigatia de pe masina mea merge si in Romania ? (banuiesc ca trebuie un cd cu harti etc..)

Suna interesant cu semnalele de america si donuts spate, cred ca o sa te contactez cand voi fi in Buc si am ceva timp liber. Mai imi povestesti si ce altceva se mai poate activa :)  Kilometrii se poate afla daca sunt reali ? :)

Link către comentariu

Se pot afla datele intrărilor în service la reprezentanta. Nr de km care ii avea mașină în momentul respectiv. Păcat ca n-ai făcut asta înainte de a cumpăra mașina. S-ar putea sa ai surprize. Succes.

Link către comentariu

Am sunat la reprentanta VW si mi-au spus sa nu ma iau dupa ce scrie pe internet si ca ei imi pot spune doar daca masina are intrari in reprezentanta lor, nu si ce a fost in afara. Oricum masina nu are erori pe tester, accident, motorul e silentos si trage bine etc.. Cu km e mai mult o curiozitate, chiar daca ar avea 250 xxx si ar merge la fel, nu m-ar deranja

Link către comentariu

Asta e o prostie ce ți-au spus. O reprezentanta VW îți dă contra cost toate intrările în service indiferent ca au fost făcute în România, Germania sau Congo :). E bine pt liniștea ta sa știi că-ți km are ca sa știi când e de schimbat distribuție, ulei, lichid frână, etc..

Modificat de aradfan
Link către comentariu

La Darius Motors Ploiesti te costa 100 lei sa iti dea istoricul printat. Chiar eu am fost zilele trecute si l-am cerut pentru a mea. merita..eu m-am linistit dupa ce l-am citit. Din fericire nu a avut necazuri.

Modificat de Gnr
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!