Jump to content

Vw Bora 2003 1.9TDI

Georgik

Postare recomandată

Salutare,

Am zis sa prezint ultima achizitie de naveta.Am ales diesel pentru ca o sa fac in jur de 80km pe zi.

Este vorba de o bora, fabricatie octombrie 2002, motor 1.9 de 101 cai.(ATD)

Stiu ca a fost ff intretinuta fiind masina co-ului vw din aix-en-provence, toate reviziile in reprezentanta, facturi si carnet de bord.

In prezent are 222000 km .

Ca si dotari e cam stock:

esp

4 geamuri electrice

oglinzi electrice si incalzite

climatronic

jante oem 15.

Nu am ezitat sa o iau pentru ca pretul a fost ff ok si masina chiar merge perfect.

Cand revin din vacanta o sa ii fac revizia, dupa care, daca, ce am rezervat o sa mai fie valabil o sa ii pun radio gamma+cd changer.

Revizia cred ca o sa o fac eu. Aici este in jur de 250-350 euro..si nu merita.

GrBWi4.jpg

Xlm38t.jpg
gIkKtL.jpg
Modificat de Georgik
Link către comentariu

Frumoasa masina,muti kilometri fara probleme.Schimba volanu ala,nu bate nici cum cu interiorul.(mi se pare unul dintre cele mai urate volane din grupul VAG.)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Merci. Volan am gasit la un pret ff bun (40 euro).dar pielea arata jalnic. Intre timp I am facut o revizie generala si a mai inghitit 2000 de km. Am cumparat si un radio gamma, mai trebuie sa caut magazia de cduri.

Cheers

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intre timp  am schimbat termostatul si lichidul de racire - pret 109 euro :))

Saptamana viitoare urmeaza uleiul si filtrele20141024_120124.jpg?_subject_uid=1327139

Link către comentariu

Nu am reusit sa gasesc cheia ce mi-ai recomandat-o,si nici timp nu prea aveam asa ca na, acum stau linistit.

Partea buna este ca,nu am nevoie de cauciucuri de iarna, vad ca e iarna la voi. Aici ne lafaim la 22 de grade..

Link către comentariu

Intre timp am renovat toate plasticele de la exterior( grile, manere usi) si au iesit de nota 20

Las pozele sa vorbeasca

post-9782-0-13701900-1414505418_thumb.jp

post-9782-0-50958100-1414505434_thumb.jp

post-9782-0-91328700-1414505454_thumb.jp

post-9782-0-31348200-1414505614_thumb.jp

post-9782-0-30190900-1414505637_thumb.jp

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Salut.

NU, nu e vopsea. E un lichid mai gras sa zic asa , l-am aplicat cu pensula, l-am lasat 20 de minute la uscat si dupa am sters si voila.

Inainte am degresat bine suprafetele. doar atat.

Asta e minunea

post-9782-0-91852200-1414570670_thumb.jp

Link către comentariu

sincer cred ca da. ideea e sa dai tu jos vopseaua cauciucata si dupa poti aplica..

insa , nu stiu daca gasiti asa ceva in ro.. aici gasesti in norauto, leroy merlin

Link către comentariu

Sper sa gasesti, cu toate ca am auzit ca nu au..

Astazi atac bandourile ca tot e cald afara. Din ce am citit pe alte forumuri, vad ca produsul tine cam 1 an, deci e acceptabil pentru cati bani am dat pe el

Modificat de Georgik
Link către comentariu

aaa deci e un fel de dressing pt plastice, le "revigoreaza" si le face mai negre. efect temporar, in fc de cat de des o speli.

Link către comentariu

Tine cam 1 an.. aici spal masina 1 data la o luna jumate minim.. nu ninge deloc.. acum sunt 25 de grade.. soarele e singurul inconvenient..

Link către comentariu

am luat si eu un spray - Back to Black se cheama

se pulverizeaza si apoi se freaca cu o carpa (asa scrie pe el cel putin).

efectul e frumos pana la prima ploaie :(

am folosit pe ailalta masina, ca plasticele de la Bora arata inca ok, in ciuda anilor...

Link către comentariu

Au iesit bine.  :icon_thumleft:

Cam cat ar costa o cutie? Ca s-ar putea sa ajung pe-acolo pana la sfarsitul anului.  :winter:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!